Consult

Zit je niet lekker in je vel, voel je je down en prikkelbaar en heb je het gevoel dat alles je teveel wordt? Maak dan gerust eens een afspraak voor een consult. Ik als coach ga samen met jou in gesprek. Tijdens ons gesprek krijg ik vaak helder dingen door (woorden of afbeeldingen) die via de andere wereld bij mij binnen mogen komen. Deze boodschappen zijn vaak dingen die de cliënt nodig heeft om naar de kern te gaan en zo duidelijk te krijgen waar ze tegen aan lopen. Wij gaan samen kijken hoe je dit het beste kan aanpakken.

Ik ben  geen medium, maar gewoon Catja die tijdens haar fantastische Bijna Dood Ervaring, is teruggestuurd met een taak.

Een hele mooie taak, ik mag mensen helpen vanuit die grootse onvoorwaardelijke liefde, die ik toen heb ervaren. Ik ben heerlijk aards, gewoon Catja met wat extra’s. Dus spreekt het je aan, maak dan gerust een afspraak voor een consult. Ook is het mogelijk om dit via beeldbellen te doen. Een consult duurt een uur en de kosten zijn € 50. Geef even aan als je een dubbel consult wilt hebben. Het voordeel van een dubbel consult is dat je genoeg tools krijgt om mee aan de slag te gaan. De meeste mensen hebben genoeg aan één maal een dubbel consult. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ook in de avonden kan je terecht voor een consult. 

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hoop je snel te ontmoeten. Heb je nog vragen?

Stuur mij dan gerust een berichtje.