Consult

Let op! ivm mijn gezondheid kunnen er op dit moment geen afspraken worden gemaakt voor een consult.

Zit je niet lekker in je vel, voel je je down en prikkelbaar en heb je het gevoel dat alles je teveel wordt? Maak dan gerust eens een afspraak voor een consult. Ik als coach ga samen met jou in gesprek. Tijdens ons gesprek krijg ik vaak helder dingen door (woorden of afbeeldingen) die via de andere wereld bij mij binnen mogen komen. Ik zal dit op een hele normale manier overbrengen, absoluut niet zweverig, want daar hou ik niet van. Deze boodschappen zijn dingen die de cliënt nodig heeft om bij de kern te komen en zo duidelijk te krijgen waar ze tegen aan lopen. Wij gaan samen kijken hoe je dit het beste kan aanpakken. Ik ben geen medium, maar gewoon Catja met een beetje extra!

Één consult duurt één uur en de kosten zijn € 50.

                                    Geef even aan of je een enkel of een dubbel consult wilt hebben.

De meeste mensen hebben genoeg aan een eenmalig dubbel consultHet voordeel van een dubbel consult is dat je genoeg tools krijgt om mee aan de slag te gaan. Woon je niet in de buurt, dan is het ook mogelijk om dit telefonisch via beeldbellen het consult te doen, dit werkt prima.

Op maandag (hele dag), dinsdagochtend, woensdag (hele dag), donderdagochtend en vrijdagochtend is het mogelijk om een afspraak te maken. Ook op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond, vanaf 19uur kan je terecht voor een consult.

Ik probeer zo snel mogelijk een plek in te plannen. Heb je nog vragen?  Stuur mij dan gerust via whatsapp een berichtje (06-22835686) klik op onderstaande link.