Consult

Zit je niet lekker in je vel, voel je je down en prikkelbaar en heb je het gevoel dat alles je teveel wordt? Maak dan gerust eens een afspraak voor een consult. Ik als coach ga samen met jou in gesprek. Tijdens ons gesprek krijg ik vaak helder dingen door (woorden of afbeeldingen) die via de andere wereld bij mij binnen mogen komen. Deze boodschappen zijn vaak dingen die de cliënt nodig heeft om naar de kern te gaan en zo duidelijk te krijgen waar ze tegen aan lopen. Wij gaan samen kijken hoe je dit het beste kan aanpakken. Ik ben  geen medium, maar gewoon Catja die tijdens haar fantastische Bijna Dood Ervaring, is teruggestuurd met een taak.

Een hele mooie taak, ik mag mensen helpen vanuit die grootse onvoorwaardelijke liefde, die ik toen heb ervaren. Ik ben heerlijk aards, gewoon Catja met wat extra’s. Dus spreekt het je aan, maak dan gerust een afspraak voor een consult. Ook is het mogelijk om dit via Facetime te doen. Een consult duurt een uur en kost € 50. Geef even aan alsjeblieft of je soms een dubbel consult wilt hebben.                    Je kunt een afspraak maken op, maandagavond en dinsdagavond, woensdag hele dag donderdagochtend en vrijdag de hele dag.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hoop je snel te ontmoeten. Heb je nog vragen? Stuur mij dan gerust een berichtje.