Reactie plaatsen

Reacties

P
een maand geleden

Zo’n fijn gesprek gehad met Catja. Opeens werden er dingen een stuk duidelijker.
Dank je wel Catja

Manuela
een maand geleden

Om mezelf verder te helpen gunde ik mezelf een 2 uur-gesprek met Catja. Het heeft me goéd gedaan en duidelijk gemaakt dat ik zélf de actievere rol mag pakken en nog verder mag met een grote schoonmaak / écht loslaten en écht accepteren. Niks zweverig, geen raar gedoe, wel heel bijzonder is ze; Catja met wat extra’s 😊👍

Monique
een maand geleden

Met Catja een heel fijn gesprek gehad online. Het duurde 2,5 uur. Ze voelt je meteen heel erg goed aan. Het is een hele lieve warme open vrouw. Ik zou haar iedereen aanraden. Nogmaals dankjewel Catja. Liefs Monique

Brigitte Donk
een maand geleden

Gistermiddag een prachtige, duidelijke maar vooral herkenbare sessie gehad. Waar het soms ongemakkelijk voelt bij andere was dit nu zeker niet het geval. Het voelt voor mij als een bevrijding om te kunnen praten met iemand die je snapt en begrijpt maar vooral die je kan helpen met advies. Waar je handvaten krijgt die je kunt uitvoeren om bij de allesomvattende liefde te blijven, niet alleen voor een ander maar vooral voor jezelf.
Dus twijfel niet en volg en voel vanuit je hart.
Het leven heeft ons onze bde niet zomaar gegeven. Het leven is liefde en vanuit liefde kunnen we liefde verspreiden. Nogmaals dank je wel lieverd, voor je tijd, je aandacht, je energie maar vooral voor je liefde ❣

Sabrina
2 maanden geleden

Lieve Catja,
Duizend maal dank!
Door jou kan ik mezelf zijn en volop genieten van het leven.

Zonder jou hulp was het me niet gelukt. Ik raad iedereen aan om naar jou te gaan.

Max
2 maanden geleden

Vrijdag heb ik een heel warm en fijn gesprek gehad met Catja. Het uur is voorbij gevlogen en ik heb in dat uur veel opgestoken en ben klaar om er mee aan de slag te gaan. Ik kijk uit naar mooie vooruitzichten in het leven. Bedankt Catja!

Helena
2 maanden geleden

Vandaag een gesprek gehad. Dank je je gaf me rust en vooral veel liefde. fijn om dingen bevestigd te krijgen en je hebt me een duwtje in de rug gegeven om door te gaan met liefde voor mezelf. Nogmaals dank x

Melanie
2 maanden geleden

Een fijn gesprek gehad met Catja. We hadden niet genoeg aan 1 uur. Nieuwe inzichten en heldere adviezen gekregen om aan te werken. We hebben een zeer goed en vertrouwd gevoel gekregen bij Catja. Heel oprecht en puur.

Danny
2 maanden geleden

Een goed gesprek gehad. Ze komt enorm bij je binnen, juist door zo gewoon te blijven. We hebben het probleem blootgelegd en duidelijk doorgesproken. Ook meteen een handvat gekregen om het op te lossen. Geweldig.
Daarnaast is Catja gewoon een hele lieve en down to earth vrouw
Een verademing!!!

Diana
2 maanden geleden

Lieve Catja,
Je hebt mij ontroerd met jouw ervaringen. Veel herkenning door jouw eerlijkheid. De waarheid die ik eigenlijk deels wel zag maar door mijn angst van loslaten niet wilde toegeven.
Ik dank jou en jouw gidsen uit de grond van mijn hart voor de eyeopeners die jij mij hebt gegeven.
Ik vond het ook fijn om te verlenging voor meer diepgang omdat ik nog zo veel wilde horen van de heldere boodschappen. Met liefde denk ik steeds terug aan ons gesprek. Dank je. Veel liefde, licht en warmte voor jou.