Reactie plaatsen

Reacties

Anita
3 dagen geleden

Lieve Catja,
Ik heb je boek een aantal maanden besteld daar ik het las op fb. Heb het daar ik nu op vakantie in een adem uitgelezen. En het heeft me ontroerd tot op het bot. Heb tranen met tuiten gehuild, om wat je mee hebt gemaakt, hoe je alles beleefd hebt, je boosheid, je angst maar vooral de liefde die je hebt ervaren. Dat deze liefde zo puur en zo groots is. En wat je uiteindelijk overkomen is en wat je ermee doet. Het citaat van de man die hier 30 jaar mee gelopen heeft en het voorheen nooit heeft durven vertellen. Je boek heeft veel met mij gedaan. Onze dochter gaat het nu lezen. Ik kan een ieder dit boek aanbevelen.
Met lieve groet, Anita Keijsers

M
14 dagen geleden

Lieve Catja ,
Dank voor het fijne gesprek wat we hebben gehad , ik heb mijn innerlijke rust een stuk terug gevonden en nu ga ik verder met de tips om de rust vast te houden en ga ik volledig openstaan voor het spirituele wat ik in mij heb maar door alles wat we besproken hebben hierdoor geblokkeerd heb . ik voel me echt anders en rustiger dank je wel hiervoor
Groet M

Jasper
een maand geleden

Wat een mooie inzichten heb ik gekregen bij Catja, voelen werd weten en ik kan aan de slag met wat ze mij heeft gegeven. Dankjewel Catja!

Linda Fonteijn
een maand geleden

Hoi Catja,

Bedankt voor je mooie consult die ik gisteren via beeld bellen van je ontving. Mijn hoofd zat vol met gekwebbel, zoals ik het zelf altijd omschrijf, en tijdens de sessie voelde ik al de rust in mijn hoofd en lijf terugkeren. En samen met de tools die je mij gaf om beter bij mezelf te komen en te blijven ben ik je zeer dankbaar. Zeker tot ziens
Liefs Linda

FB.
een maand geleden

Lieve Catja,

Ik was vandaag bij jou, jij wist al snel de vinger op de zere plek te leggen. Jij hebt gedaan wat nog niemand is gelukt, zelfs mijn psygoloog niet ik heb mijn zelfvertrouwen terug! Ik heb weer handtvatten om verder te kunnen met mijn leven, ik mag leven! Catja is een prachtige liefdevolle vrouw die je onmiddellijk op je gemak stelt. Catja is absoluut niet zweverig maar gewoon puur en eerlijk zonder poes pas. Dankjewel lieve Catja.

Patricia
een maand geleden

Lieve Catja
Gister hebben we contact gehad via beeld bellen wel 2 uur lang
Wat een ervaring om met jou te praten..
Jij zei tegen mij dat ik veertjes tegen zal komen en dat het een bevestiging is van een dierbare .. ik sta vanmorgen op en ga even naar buiten en wat lag er voor mij neus een klein wit veertje.. wauw 🤩
Ik heb nog veel nagedacht over ons gesprek
en ga ermee aan de slag.
Heel bijzonder dat ik jou zo snel ben tegengekomen en dat je er gelijk voor mij was..dank daarvoor
Heel veel liefs

Petra
een maand geleden

Na mijn hartstilstand en het lezen van Catja haar boek wist ik dat ik haar wilde ontmoeten.
Tijdens ons gesprek voelde ik de spanning van me afglijden en de energie echt letterlijk door me heen tintelen. Er is een kwartje gevallen, iets doorbroken, ik ging een soort van zwevend naar huis en zo voel ik me nog!
Dank je wel lieve Catja!

Caroline Cok
2 maanden geleden

Wat heb net een prachtig mooie consult gehad. Waar ik vast liep en de verkeerde weg in ben gegaan. Zet zij me toch weer in de goede richting. Verder geeft Catja handvaten mee om aan te werken. Catja dank je wel voor dit warme gesprek. Zeer goed gevoel. Dankbaar

Anneke
2 maanden geleden

Al meteen toen Catja de voordeur opendeed had ik het gevoel dat ik goed zat bij haar.
Catja hield mij een spiegel voor waar ik zelf niet in durfde te kijken.
Ik ga ermee aan de slag en de tijd zal mij leren of ik de juiste beslissingen neem.
Dank je wel Catja.

Marjolein
2 maanden geleden

Het consult met Catja, heb ik als zeer bijzonder ervaren en ook verrijkend.

Ik heb best wel wat ervaring met spirituele mensen, echter dat heeft ook zijn beperking.
Het blijft vaak aan de 'oppervlakte.'

Catja is hierin totaal anders.
Met haar levenservaring bereikte ze mij, wat even duurde, op een positieve wijze.

Na het gesprek, waarin ik alles even heb laten bezinken, heb ik meer energie, sta ik positiever en zie mijn koers met hoe ik mijn leven weer wil inrichten met meer duidelijkheid, meer helder open en hoopvol tegemoet!

Het was echt een van hart tot hart gesprek, waarin ik meerdere momenten diep werd geraakt.
Dankjewel daarvoor!

Christel
2 maanden geleden

Via beeld bellen een dubbel consult mogen ontvangen. Deze was bijzonder gezien ikzelf ook een bijna dood ervaring heb mogen beleven. Jaren later( 33jaar precies) en vele voor mij normaal bovennatuurlijke ervaringen rijker kwam ik op n punt wat nu?
Catja wist precies de handvatten te geven wat nodig is heel erg bedankt hiervoor. Laat je licht nog vele jaren schijnen !!!

Fam
2 maanden geleden

Wat een bijzondere ontmoeting heb ik gehad met Catja! Het voelde alsof ze precies wist wat ik nu nodig heb. Catja is heel liefdevol en puur. De inzichten die ze mij heeft gegeven en praktische voorbeelden maakt dat het echt bij mij blijft hangen. Ik ben vol energie vertrokken na de sessie. En het bijzonderste was dat ik daarna even ging wandelen en een teken kreeg in de vorm van een veer dat ik wist, ja ik ben op de goede weg. Dit is het pad wat ik vanaf nu ga bewandelen. Ik kan Catja echt aanraden als je het even niet meer weet, ze geeft je liefdevol een duwtje in de juiste richting.

Twee vriendinnen
2 maanden geleden

Samen hebben wij laatst een uitgebreid consult gehad bij Catja. We zijn allerhartelijkst ontvangen en Catja vertelde ons dat we meer overeenkomsten hebben dan we eigenlijk zelf wisten. Een zelfde soort patronen. We hebben een aantal dingen zeer duidelijk uitgelegd gekregen inclusief een tekening. We hebben beide advies gekregen en proberen daarmee aan de gang te gaan. En ik wacht nu geduldig op het moment dat ik mag denken aha; dit bedoelde Catja en dat dan mijn tranen van lange tijd mogen stromen. Ik laat het los dat ze nu niet komen. Geduld heb ik meer met anderen dan met mezelf. Het was voor ons beide een fijn gesprek Catja met de nodige informatie en inzichten. Je bent heerlijk rustig in deze drukke en chaotische wereld. 😉

Marije
2 maanden geleden

Tijdens een telefonisch consult heb ik bekende, maar fijne inzichten gekregen. Confronterend maar nodig!
Catja wist precies de goede snaar aan te raken waardoor er veel emoties en gedachtes los kwamen! Nu kan en ga ik hier zelf mee aan de slag. Dank je wel Catja voor je support en het eerlijke maar liefdevolle gesprek!

Petra
2 maanden geleden

3 maanden na mijn reanimatie weer een boek kunnen lezen...het boek van Catja.. met zo veel oja momenten.....door dit boek ben ik bij m'n gevoel gekomen het gevoel dat ik van ver kwam en bijkwam....ik was nogal nonchalant hiermee....door dit boek te hebben gelezen kwam ik weer bij mijn emotie en hoop ik mijn leven weer stap voor stap op te kunnen pakken...zo blij hiermee, dank je Catja x

Talitha
3 maanden geleden

Telefonisch consult gehad met Catja. Bijzonder advies wat nog weken blijft hangen. Ik ga ermee aan de slag. Dank je wel Catja!

Sandra
3 maanden geleden

Wat een geweldige inzichten heb ik mogen ontvangen tijdens het consult. Catja wist precies de goede snaar aan te raken! Nu kan ik zelf aan de slag. Dank je wel Catja voor je support.

Liefs, Sandra

Bas
3 maanden geleden

Wat een prachtig en warm consult heb ik van Catja mogen ontvangen. Alles wat ze zei was raak en geeft me het vertrouwen dat ik door naar mijn intuïtie te luisteren mijn koers weer ga vinden en ga herstellen.

Heel erg bedankt en hopelijk tot snel!

Warme groet, Bas

Ingrid
3 maanden geleden

Catja weet precies waar de kern zit..tijdens het consult werd ik geraakt door haar liefdevolle woorden.

Claudia Slof - de Boer
3 maanden geleden

Heb vandaag met Catje gebeld met beeld en ben verrast met vele complimenten en onvoorwaardelijke liefde. Vele mooie waardevolle levenslessen meegekregen om verder te groeien. Ons lijntje was voelbaar door kriebels op mijn rug en dat was heel speciaal . Ik ben intens blij deze stap genomen te hebben en de volgende wordt ooit persoonlijk en stap ik achter het stuur naar je toe.

Marina Koster
3 maanden geleden

Catja kwam niet alleen op mijn pad maar liep regelrecht mijn hart binnen. Wat een bijzondere ontmoeting en wat een bijzondere vrouw! Heerlijk nuchter, down-to-earth, een enorm gevoel voor humor, een messcherpe blik waarmee ze direct tot in je kern kijkt en één en al onvoorwaardelijke liefde.
Wat een cadeau om zo liefdevol tips te krijgen om weer verder te kunnen groeien. Je moet het uiteraard allemaal zelf doen maar het is zo fijn om net dat zetje weer te krijgen. Na 1 gesprek voelde ik al meer liefde en energie in mijn lijf en het is aan mij om dat verder te laten groeien en bloeien. Ik ben zo blij dat Catja in mijn leven is gekomen! Dank je wel, bijzondere vrouw!

Elvira
3 maanden geleden

Dankjewel dat je dit boek geschreven hebt en me meenam op jou reis
Ik heb je boek in één adem uitgelezen was al overtuigd dat er veel meer was dit voelde voor mij als een extra bevestiging
Alles gebeurt met een rede dat weet ik en dat je nu weet wat je taak is hier op aarde vind ik geweldig
Ik vind je een mooi Mens en verheug me zeer op ons gesprek binnenkort
Nogmaals dankjewel

Christine
3 maanden geleden

Via Kukuru jouw verhaal gelezen en meteen een afspraak met je gemaakt. Ik voelde dat je op mijn pad was gezet. Ik had met name een belangrijke vraag waar ik al jaren mee rondloop en dat is het eerste waar je ons gesprek mee begon. Ik kreeg mijn antwoord. Heel bijzonder.
Ik vond het een fijn gesprek, met liefde en aandacht heb je me veel inzichten gegeven.
Bedankt Catja, je hebt me verder geholpen om mijn hart te volgen.

Annemarie
4 maanden geleden

Bedankt Catja voor ons fijne gesprek. Ik voelde me gezien en gehoord en kon met jou gedachtes delen die ik in eigen kring niet makkelijk ter sprake breng. Jouw beeldende uitleg over energie en ruimte voor verwachtingen van buitenaf was heel duidelijk en integreer ik graag in mijn dagelijkse leven. Ons gesprek duurde 2 uur maar dat leek helemaal niet zo; in een mum van tijd was het alweer tijd om af te ronden. Bedankt en veel liefs, Annemarie

❤️
4 maanden geleden

Catja brengt mooie inzichten en is een ontzettend lief mens.
Het leven is eigenlijk zo ingewikkeld nog niet als je goed kan luisteren naar je hart. Dat is niet zomaar gedaan in een maatschappij waar we allemaal veel in ons hoofd zitten. Ik kijk er naar uit om dat te veranderen!

Tineke
4 maanden geleden

Lieve Catja,
dankjewel om te luisteren en er voor mij op het juiste moment te zijn. Dat kan geen toeval zijn. Hoewel het emotioneel was en confronterend, overviel er mij ook een gevoel van rust. Je hebt mij gehoord, gezien en geraakt. En dat is bijzonder en betekent veel voor mij. Hoe je mij aanvoelt zonder mij te kennen, is opmerkelijk. En je gaat recht naar de kern en het hart. Ik weet nog niet alle antwoorden en oplossingen, maar ik voel wel dat er eerst iets moest opgeruimd worden. En daar heb je mij zeker bij geholpen. Een oprechte dankjewel daarvoor, x

C Westenburg
5 maanden geleden

Catja is een persoon die heel veel liefde heeft om te geven. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak en alles viel op zijn plek. Met de juiste vragen wist ze mij weer op het juiste pad te krijgen. Wanneer je meer zekerheid wilt over je leven of jezelf bent kwijt geraakt raad ik Catja heel erg aan. Haar positieve energie is aanstekelijk en het geeft je echt een boost. Ze voelt alles goed aan en laat je nadenken en voelen dat het klopt wat je hart je ingeeft. Dankjewel Catja.

Hanneke
5 maanden geleden

Lieve Catja dank je wel voor het gesprek. Het was allemaal heel herkenbaar maar zo goed om dit nogmaals ( confronterend) naar mij toe te brengen. Belangrijk advies wat ik ter harte ga nemen is zachtheid voor mezelf .Het heilige moeten( wat er nog steeds zat🙈) meer en meer los te laten en vooral voelen of het klopt voor mij in alles wat ik doe . Dank je wel! ♥️♥️

Romy
6 maanden geleden

Lieve Catja,

Per toeval kwam ik jou boek tegen op het internet.
Het was voor mij precies de juiste tijd dat ik jou prachtige boek met jou persoonlijke verhaal tegen kwam!
Zelf werk ik al jaren op een afdeling hart, vaat, long wat voor mij het mooiste beroep is wat er bestaat!
Het houdt je met beide benen op de grond omdat je je doet beseffen iedere dag weer dat het leven in een vingerknip er totaal anders kan uitzien!
We zijn zo ontzettend kwetsbaar als mens!
Jou indrukwekkende verhaal vind ik een regelrechte aanrader voor iedereen!!
Wat kun jij prachtig uit je hart verwoorden, zo ontzettend puur!
Ik heb een traantje gelaten door jou bijzondere verhaal/ervaring!
Maar vooral om de manier waarop je het verwoord uit het diepste van je hart!
Je bent een PRACHTIGE POWER vrouw!!

Heleen
6 maanden geleden

Hallo Catja,
Laatst was ik bij jou, na lang wikken en wegen. Ik had al een keer kennis met je gemaakt als buurvrouw van mijn dochter. Ook heb ik je boek al gelezen en was zeer onder de indruk van wat iemand mee kan maken en dan de bde wat moet dat mooi en liefdevol zijn geweest.
Nu was ik bij jou voor een consult. Je deed dit liefdevol, vriendelijk, helder en duidelijk. Je liet me zien wat ik eigenlijk al wist en je hield me een spiegel voor. Dit heeft mijn ogen echt geopend en kijk ik nu anders tegen bepaalde gevoelens aan. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan maar jij heb mij op de goede weg gezet. Ik weet dat als het nodig is ik weer bij jou mag komen. Waar ik dan weer met liefde ontvangen wordt.
Dank je wel, liefs Heleen

Lieve bresser
7 maanden geleden

Met Catja heb ik een ontzettend waardevol en mooi gesprek gehad. Dit jaar maak ik een afstudeer documentaire over het praten over de dood en zo ben ik via mijn research bij Catja gekomen. Zelf heb ik geen bde meegemaakt, maar ik was ontzettend benieuwd naar wat dit precies is en vooral ook wat voor impact een bde op je leven kan hebben. Cajta heeft me zo goed kunnen uitleggen hoe dit voor haar is geweest en ik heb hier veel voor mijn film uit kunnen halen. Ook voor mezelf en mijn visie op de dood. Prachtig gesprek en wat een onwijs lieve en slimme vrouw. Heel erg bedankt!

Hanna
8 maanden geleden

Met Catja een coaching gesprek gehad. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren! Liefdevol, nuchter, recht door zee en mooie adviezen en inzichten gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan. Lieve Catja bedankt hiervoor.

Anneke
8 maanden geleden

Hoi Catja, ik heb net je boek uitgelezen. Wat heb je dit mooi verwoord allemaal. Ik was op een avond aan het zoeken naar boeken op bol.com en wou eigenlijk afrekenen toen ineens jou boek onderaan verscheen. Ik dacht oh ja die doen we er nog bij. Lijkt me interessant om te lezen 😉 ikzelf had ook net een hele bijzondere ervaring meegemaakt met hierboven toen ik die boeken ging bestellen.
Ik heb zelf geen bde meegemaakt maar ben ook vaak ziek en tijdens mijn ziektebed ben ik ook in contact gekomen met het spirituele. Maar bij mij gebeuren er zaken die ik moeilijk kan plaatsen nog, en praten erover met andere lukt me niet daar ik niet echt iemand ken die dit heeft meegemaakt.
Maar ik ben zo ontzettend dankbaar hiervoor ook en besef dat dit ook een reden heeft. Alleen ben ik nog aan het uitzoeken wat deze zou kunnen zijn. Ik deed namelijk al wel aan spiritueel fotolezen en daar ik wel al menig mensen mee mogen helpen. En ook vroegen ze me hoe weet je dat. Nu ja, ik zeg steeds het is voor mij even nieuw als voor jullie hoor. Maar momenteel zit ik een beetje in de knoop met keuzes te maken en weet soms niet goed waar te beginnen of door te zetten. Ik heb alleszins veel bewondering ook voor jou doorzetting en de mooie groei die jij hebt mogen meemaken. Het is ook zo bijzonder mooi en om te koesteren.
Help je soms ook mensen op afstand? Want ik woon namelijk in België en even tot daar komen is wat ver. Maar mss zou jij me helpen kunnen met mijn taak zou zijn of ik hiermee iets zou doen.
Ik heb je boek dan ook in 1 dag uitgelezen omdat ik momenteel ook terug ziek in bed lig. En men interesse was meteen gewekt 😍
Wat ik ook vooral onthouden heb, is dat je meer aan jezelf mag denken. Wie weet komt er ooit eens een gesprek. Voor alles is een reden toch 😉😇
Dank je wel voor je mooie boek, liefs Anneke

Jacqueline
8 maanden geleden

Na mijn eigen BDE ging ik op onderzoek uit en zo kwam ik terecht bij jou. Wát een herkenning en wat fijn om met jou te praten en me te realiseren dat ik niet gek was, maar iets heel bijzonders had meegemaakt. Je bent spiritueel coach en dat klinkt voor veel mensen zweverig, maar als er íemand nuchter en down to earth is, ben jij het! Je gaf me een paar simpele, maar supergoede adviezen waar ik heel veel aan heb gehad. Dankjewel voor het mooie gesprek en wat jij me hebt meegegeven!

Marielle
8 maanden geleden

Mooi mens! Soms komen er mooie mensen op het juiste moment op je pad die je weer even verder helpen. Catja is zo’n mooi mens. Straalt rust, vriendelijkheid en interesse uit. Ondanks dat ons gesprek via n beeldscherm plaatsvond, voelde het alsof we in n fysieke ruimte bij elkaar zaten. Het voelde heel dichtbij en Catja voelde meteen als heel vertrouwd en bekend. Haar ervaringen gecombineerd met de inzichten die zij aangereikt krijgt, hebben me geholpen dichterbij mijn ware zelf te (gaan) komen. Zo ligt een oplossing al zo voor het grijpen, in mezelf. Helemaal niet zweverig, maar heel pragmatisch. In een uur veel kunnen bespreken en naar de kern gegaan. Ik zie uit naar alle mooie nieuwe ervaringen die ik zo kan gaan opdoen. Dit was vast niet de laatste keer dat we elkaar gesproken hebben. Dankjewel Catja.

N
8 maanden geleden

Lieve Catja,
Bedankt voor het mooie boek dat je hebt geschreven. Een ontzettend eerlijk verhaal wat continue mijn aandacht vasthield. Ik heb al veel gelezen over bijna dood ervaringen en toch wist dit boek mij ieder moment te interesseren. Ik gun een ieder jouw verhaal tot zich te kunnen nemen. Het geeft hoop, warmte, liefde en vertrouwen. En dat gaf jij mij ook tijdens ons gesprek. Heel fijn dat ik je heb mogen ontmoeten en wie weet tot ziens…Liefs N

Linda
9 maanden geleden

Lieve Catja, wat een mooi en een bijzondere boek. Ik heb het in anderhalve dag uitgelezen, kon niet stoppen. Je raakt me gewoon, wat een mooie, liefdevolle vrouw ben je. Wat heb je heftige gebeurtenissen meegemaakt zeg, ik kon tijdens het lezen zo met je meevoelen. Wat een prachtige man en kinderen heb je. Ik voel je liefde in het boek en mooi wat jij hebt meegemaakt (BDE). Ik ben zo blij ik jou boek heb gekocht en als ik me rot voel dan pak ik je boek er even bij. Bedankt Catja liefs en een dikke knuffel Linda

Marion Stoel
een jaar geleden

Lieve Catja,

Wat een super mooi emotioneel boek heb je geschreven. Heb hem in periodes uitgelezen. Elke keer pakte ik het boek weer en steeds liepen de tranen over mijn wangen. Wat een super boek. Wat jij allemaal hebt meegemaakt. Heftig hoor.
Erg fijn om zo via sociaal media weer contact te hebben. Hoop ooit weer eens om je "normaal" te ontmoeten.

Lieve Catja ga zo door.
Groetjes en hopelijk tot snel.

Groetjes Marion xxx

Monique
een jaar geleden

Heb net je boek uit gelezen, echt prachtig. Liefs Monique

Brenda
een jaar geleden

Een boek dat voor altijd in mijn hart blijft...
Ik ben een moeilijke lezer, ben snel afgeleid, maar dit boek heeft mijn volledige aandacht gekregen, zelfs in de trein, dat de conducteur mij op mijn schouders moest tikken, ik zat volledig in het levensverhaal van Catja. Wat heb ik grote bewondering voor Catja, haar man en gezin, wat een vechters en wat heeft ze een bijzonder nieuw leven gekregen na haar hartstilstand. Wat geeft ze mensen prachtige inzichten, handvaten maar vooral kracht en moed om anders te gaan denken, voelen en vooral leven. Zoveel herkenning na het herseninfarct van mijn man 4 jaar geleden. Als partner zijnde, voor ons gezin, ons leven is veranderd. Dit boek heeft mij een paar traantjes over mijn wang doen vloeien en ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen lezen en dat ik Catja's kracht in haar boek mag toepassen in ons dagelijks leven, een verrijking!

Marieke
een jaar geleden

Wat een prachtig boek heb je geschreven Catja. Mijn complimenten. Een fijne schrijfstijl wat erg fijn weg leest. Je neemt de lezers echt mee in een stukje van je leven. Je voelt de frustraties maar je voelt ook de blijheid toen je er achter kwam wat het je heeft gebracht. Mooie boodschappen staan er in het boek die je aan het denken zetten en waarbij je diep van binnen weet dat het zo ontzettend waar is. Maar soms is het zo moeilijk om er naar te handelen.
Al met al vond ik het een prachtig boek wat mij weer een stukje diepgang heeft gebracht.
Dank voor het delen van je verhaal. En ik ga in de toekomst vast nog een keer een afspraak met je me maken voor coaching sessie.

Liefs Marieke.

Jannet
een jaar geleden

Wow, wow, wow!

Ik heb je boek gekocht en in 1 middag uitgelezen.
Prachtig beschreven, mooi ingedeeld en weer veel wijze levenslessen meegekregen die je hebt opgedaan na je BDE die jaloersmakende gevolgen had voor jouw gevoelsleven.
Ineens viel ook het kwartje bij mij; uit ALLES blijkt dat jij zoveel zelfliefde hebt leren voelen dat jij niet meer anders KAN dan liefde ZIJN en liefde verspreiden, jouw leven IS liefde!
Hoe verschrikkelijk mooi is dat!
Ik ga er ook voor; ik WIL en GA op zoek naar de liefde in en voor mezelf, een liefde die ik nooit gevoeld heb en nu ook nog niet voel maar die ik, dat weet ik zeker, in me heb,
Ik ga op zoek met jou als inspiratiebron!!!
Veel geluk met alles en dank voor het verspreiden van je boodschap, lieve Catja!!

Wow, wow, wow!

Marjan
een jaar geleden

Ik heb je boek in één ruk uitgelezen. Wat een bijzonder verhaal, het heeft mij aan het denken gezet. Dankjewel!

Edwin Johannes
een jaar geleden

Onlangs je boek uitgelezen. Ondanks dat het een boek is over een spirituele ervaring blijft de beschrijving over de bijna-doodervaring en alle ontwikkelingen daarna heel nuchter en down to earth. Catja slaagt er goed in duidelijk te maken dat een bijna-doodervaring niet perse je omstandigheden of je gezondheid verandert, maar wel de manier waarop je in het leven staat en dat het okay is om te kiezen voor jezelf in plaats van meegezogen worden in de waan van de dag. Een belangrijke les voor iedereen.

Trudy
een jaar geleden

Net je boek uit gelezen. Je hebt zoveel mee gemaakt en bent er zo sterk en krachtig uit gekomen.... altijd positief. ik vind het knap. Ga proberen er wat van mee te nemen...

Ina Hopman
een jaar geleden

Ik ben absoluut geen lezer! Maar dit boek had ik in twee dagen tijd uit. Catja neemt je mee in haar ontdekkingsreis. Ongelooflijk wat een BDE met je doet. De liefde van en voor haar nabije omgeving is heel bijzonder. Een bijzonder verhaal van een bijzondere vrouw. Een echte aanrader!

Tiny Apeldoorn
een jaar geleden

Goedemorgen lieve Catja. Wat heb ik gister heerlijk in de tuin gezeten met jouw boek, in een adem uitgelezen. Wat heb je dat mooi geschreven, echt recht uit je hart. Wat fijn dat je die lieve mensen om je heen hebt. Het leek en lijkt nu nog met het lezen van je boek een rust over mij heen is gekomen, dat voelt heel fijn. DANK daarvoor. Geef het boek nu aan m'n dochter die wil het heel graag lezen, zij is super gevoelig. Catja wens je heel veel succes met je boek, dat heel veel mensen het mogen lezen. Dikke X van mij.

Jolanda van Tol
een jaar geleden

Mooi hoe Catja ons meeneemt in haar boek over haar ervaring met BDE. Bizar dat je dit zomaar kan overkomen zeg... De hooggevoeligheid die hierdoor bij haar werd ontwikkeld was eerst eng, maar werd daarna heel bijzonder en voelde later zelfs als gift. Bijzonder hoe zij de negatieve dingen die haar zijn overkomen weet om te denken en dIt nu gebruikt in coachingsgesprekken om de ander te helpen. Prachtig om te lezen, maar ook om in mijn omgeving te ervaren hoe zij mensen weer het licht kan laten zien zodat zij weer verder kunnen met hun leven. Mooi mens, die altijd haar hart volgt. Daar kunnen we allen van leren, en daar hoef je geen BDE voor hebben gehad....

Dorinda
een jaar geleden

Lieve Catja, net je boek uitgelezen. Wat prachtig en mooi geschreven . Heel speciaal. BDE heeft me altijd al gefascineerd. Zo ook het leven na de dood.Toen ik bij je was hadden we duidelijk punten van herkenning en voelde ik veel rust en liefde bij je.
Ondanks dat mijn leven nog steeds turbulent aanvoelt kan ik nu ook mijn rust nemen en zoals je duidelijk omschrijft afstand nemen van mensen die heel veel energie vragen. Ik wens je alle goeds toe. Dat je nog veel mensen in hun hart mag raken en ze het juiste zetje op hun pad mag geven. Lieve groetjes Dorinda 🍀❤️😘

Annemieke
een jaar geleden

Via via gehoord over Catja. En heb uit nieuwsgierigheid een afspraak gemaakt.
Wat het bijzonder voor mij maakte is dat Catja mij dingen vertelde waar ik mij heel erg in kan herkennen. Zonder dat je zelf veel hebt verteld.
Ik merk dat de woorden/ zinnen zoveel sneller binnenkomen en ze blijven ook gewoon hangen.
Echt heel bijzonder.
Ik ging met een heel fijn/ gerust gevoel weer naar huis. Hoe fijn is dat. Dank je wel Catja...liefs Annemieke