Reactie plaatsen

Reacties

Marieke
10 dagen geleden

Ik een woelige fase in mijn leven had ik behoefte aan richting. En die heb ik gevonden na één sessie bij Catja. Zo fijn hoe zij vol oprechtheid en warmte de juiste vragen stelt en precies die dingen noemt die raken. Ik weet niet hoe het kan, maar voel me sindsdien lichter en vertrouw nog meer dat alles loopt zoals het mag lopen. En het bijzondere is dat ik sinds de sessie bij Catja de ene na de andere bijzondere ontmoeting heb. Alsof er een luikje is open gegaan met de verrassingen van het leven en mijn intuïtie is versterkt.

Anoniem
18 dagen geleden

Mooi consult gehad. Of het mij wat opgeleverd heeft kan ik pas over een tijdje zeggen. Ik voelde me in ieder geval gehoord en begrepen. Dat voelde fijn. Catja straalt rust uit en dat maakte dat ik ook een soort rust over me had. Dank Catja.

Hans
een maand geleden

Fijn gesprek gehad met Catja. Heeft mij geholpen om dingen op een rij te zetten. Ze benoemde ook een paar dingen die ik haar nog niet had verteld. Indrukwekkend.
Genoeg stof tot nadenken. Bedankt Catja!

Esselina Disveld
een maand geleden

Lieve Catja
Dankjewel voor het prachtige consult. ik voelde zoveel liefde, herkenning en erkenning. Ik heb zelf ook een BDE gehad. Ik ga aan de slag met de fantastische inzichten. die je me mee gegeven hebt. Je bent een lief en mooi mens. Warme groet Esselina

Yvonne
een maand geleden

Dank voor het mooie en heldere consult
Liep al lang tegen patronen aan ,waar ik niet uit kwam . Catja maakt het helder .Zodat ik echt verder kan en weer kan zijn die ik echt ben .
Zelf ben ik ook heldervoelnd .Kwam er zelf niet uit .Veel dingen gedaan .
bracht mij niet verder .
Catja raakte de juste snaar .Wat helemaal niet erg is we hebben allemaal aangeleerde meganismes .Waar je zelf vaak niet helder over kan zijn ..Hier kan ik echt verder
Dank Catja

Mieke
2 maanden geleden

Ook ik, grote criticus, heb in de week na mijn consult een mooie ervaring gehad die mij de weg wees uit het doolhof waar ik in zat. Ik hoop dit vast te kunnen houden met behulp van die mooie energie om ons heen.
Dank je Catja, voor deze aanzet !

Veerle
2 maanden geleden

Catja is een lieve nuchtere en recht door zee dame. Ze wist de juiste plekken te raken en me te wijzen op de dingen die ik diep vanbinnen al weet.
Dankbaar voor dit gesprek ♥️

BP
2 maanden geleden

Via videos over BDE ervaringen bij Catja terecht en haar warme en nuchtere persoonlijkheid en diepe ervaring tijdens BDE sprak me ontzettend aan.

Heb onlangs een bijzonder waardevolle consult gehad, waar Catja me meteen wist te raken op de plekken waar het wrong en nog belangrijker, het voelde aan alsof Catja me herinnerde aan iets..een kracht en liefde dat al in me zit (en wat ik ook vaker heb mogen ervaren in dit leven) en dat ik naar boven mag laten komen.

Heel erg bedankt hiervoor Catja! Na het gesprek ging ik een lekker rustige wandeling maken en voelde ik me vernieuwd!

Warme groet!

rita
2 maanden geleden

Lieve Catja,
Na het lezen van je boek heb ik een consult bij je geboekt.
Geweldig hoe in 2 uur tijd je me bij de kern van mijn verhaal bracht. Positief confronterend..dankjewel. Ik kan verder met de tools die je me aangereikt hebt.
Dankjewel Catja
Liueve groet Rita

Suzanne Hanemaaijer
3 maanden geleden

Dankbaar dat er mensen zoals Catja bestaan🙏 vanaf het begin af aan voelde ik mij meteen helemaal op mijn gemak bij Catja. Ze heeft me goed inzichtelijk kunnen maken op bepaalde patronen en veel wijsheid gedeeld. Mooi mens ik hoop dat je nog vele op deze manier veder mag helpen😘

Ella
3 maanden geleden

Catja haar verhaal kwam.ik tegen via spirtuele ondernemees groep op facebook. N gezicht waarvan ik dacht " ik ken haar"...
Ik voelde dat ik graag n keer met haar wou spreken en ik maakte n afspraak.
Vanaf de eerste minuut voelt t vertrouwd en hoe ik niet af te tasten of we elkaar liggen.
Een fijn gesprek volgt. Een mooie opdracht op t eind en meerdere bevestigingen. Dank je wel. En tot zeker n volgende keer voor n apktje 😊

Marianne
3 maanden geleden

Lieve Catja,
Met enige ruis op de lijn hebben wij elkaar vandaag gesproken. Je wist door te dringen tot de kern van mijn probleem waar ik steeds tegenaan loop. Je deed dit op een liefdevolle manier, het is immers de toon die de muziek maakt. En met deze muziek wist jij mijn ziel te raken. Dank je wel voor je inzichten. Er is nog wel werk aan de winkel maar ik vertrouw er nu op dat het mij gaat lukken.

Thea
3 maanden geleden

Bedankt voor het mooie consult, je hebt mij diep geraakt, het ging heel liefdevol en zonder oordeel. Heel erg bedankt voor de inzichten die mij werden aangereikt. Ik kan weer verder mijn levenspad bewandelen met deze waardevolle inzichten. Liefs Thea.

L
3 maanden geleden

Lieve Catja,

Je begon gelijk met wat MOET jij veel van jezelf. Bam, raak!! Zo noemde je nog een paar zinnen die jij niet kon weten maar wat wel heel veel in mijn hoofd speelt.

Fijn de uitleg over de energie. En de opdracht van het schrijven m.b.t. boosheid beviel erg goed, ik heb het dezelfde avond gelijk gebruikt.

Bedankt voor de tools die je mij gegeven hebt!! Ik ga ermee aan de slag. Dan kan de ruis uit mijn hoofd en kan er eindelijk binnenkomen wat er bedoelt is voor me.

Veel liefs van mij, L

Karin
4 maanden geleden

In een woord geweldig boek.
In een keer uitgelezen.
Respect hoe jij in het leven staat.
Een echte aanrader om te lezen.

Christine
4 maanden geleden

Hoi Catja,
In juli heb ben ik bij op geweest. Door de mooie en liefdevolle inzichten en adviezen voel ik me zelfverzekerder en beter in mijn vel. Deze maand begin ik met een nieuwe baan, ik volg mijn hart en ga iets doen wat ik echt leuk vind. Mijn leven lijkt steeds meer op mij. Dank je wel Catja.

Anita
4 maanden geleden

Lieve Catja,
Ik heb je boek een aantal maanden besteld daar ik het las op fb. Heb het daar ik nu op vakantie in een adem uitgelezen. En het heeft me ontroerd tot op het bot. Heb tranen met tuiten gehuild, om wat je mee hebt gemaakt, hoe je alles beleefd hebt, je boosheid, je angst maar vooral de liefde die je hebt ervaren. Dat deze liefde zo puur en zo groots is. En wat je uiteindelijk overkomen is en wat je ermee doet. Het citaat van de man die hier 30 jaar mee gelopen heeft en het voorheen nooit heeft durven vertellen. Je boek heeft veel met mij gedaan. Onze dochter gaat het nu lezen. Ik kan een ieder dit boek aanbevelen.
Met lieve groet, Anita Keijsers

M
5 maanden geleden

Lieve Catja ,
Dank voor het fijne gesprek wat we hebben gehad , ik heb mijn innerlijke rust een stuk terug gevonden en nu ga ik verder met de tips om de rust vast te houden en ga ik volledig openstaan voor het spirituele wat ik in mij heb maar door alles wat we besproken hebben hierdoor geblokkeerd heb . ik voel me echt anders en rustiger dank je wel hiervoor
Groet M

Jasper
5 maanden geleden

Wat een mooie inzichten heb ik gekregen bij Catja, voelen werd weten en ik kan aan de slag met wat ze mij heeft gegeven. Dankjewel Catja!

Linda Fonteijn
5 maanden geleden

Hoi Catja,

Bedankt voor je mooie consult die ik gisteren via beeld bellen van je ontving. Mijn hoofd zat vol met gekwebbel, zoals ik het zelf altijd omschrijf, en tijdens de sessie voelde ik al de rust in mijn hoofd en lijf terugkeren. En samen met de tools die je mij gaf om beter bij mezelf te komen en te blijven ben ik je zeer dankbaar. Zeker tot ziens
Liefs Linda

FB.
5 maanden geleden

Lieve Catja,

Ik was vandaag bij jou, jij wist al snel de vinger op de zere plek te leggen. Jij hebt gedaan wat nog niemand is gelukt, zelfs mijn psygoloog niet ik heb mijn zelfvertrouwen terug! Ik heb weer handtvatten om verder te kunnen met mijn leven, ik mag leven! Catja is een prachtige liefdevolle vrouw die je onmiddellijk op je gemak stelt. Catja is absoluut niet zweverig maar gewoon puur en eerlijk zonder poes pas. Dankjewel lieve Catja.

Patricia
6 maanden geleden

Lieve Catja
Gister hebben we contact gehad via beeld bellen wel 2 uur lang
Wat een ervaring om met jou te praten..
Jij zei tegen mij dat ik veertjes tegen zal komen en dat het een bevestiging is van een dierbare .. ik sta vanmorgen op en ga even naar buiten en wat lag er voor mij neus een klein wit veertje.. wauw 🤩
Ik heb nog veel nagedacht over ons gesprek
en ga ermee aan de slag.
Heel bijzonder dat ik jou zo snel ben tegengekomen en dat je er gelijk voor mij was..dank daarvoor
Heel veel liefs

Petra
6 maanden geleden

Na mijn hartstilstand en het lezen van Catja haar boek wist ik dat ik haar wilde ontmoeten.
Tijdens ons gesprek voelde ik de spanning van me afglijden en de energie echt letterlijk door me heen tintelen. Er is een kwartje gevallen, iets doorbroken, ik ging een soort van zwevend naar huis en zo voel ik me nog!
Dank je wel lieve Catja!

Caroline Cok
6 maanden geleden

Wat heb net een prachtig mooie consult gehad. Waar ik vast liep en de verkeerde weg in ben gegaan. Zet zij me toch weer in de goede richting. Verder geeft Catja handvaten mee om aan te werken. Catja dank je wel voor dit warme gesprek. Zeer goed gevoel. Dankbaar

Anneke
6 maanden geleden

Al meteen toen Catja de voordeur opendeed had ik het gevoel dat ik goed zat bij haar.
Catja hield mij een spiegel voor waar ik zelf niet in durfde te kijken.
Ik ga ermee aan de slag en de tijd zal mij leren of ik de juiste beslissingen neem.
Dank je wel Catja.

Marjolein
6 maanden geleden

Het consult met Catja, heb ik als zeer bijzonder ervaren en ook verrijkend.

Ik heb best wel wat ervaring met spirituele mensen, echter dat heeft ook zijn beperking.
Het blijft vaak aan de 'oppervlakte.'

Catja is hierin totaal anders.
Met haar levenservaring bereikte ze mij, wat even duurde, op een positieve wijze.

Na het gesprek, waarin ik alles even heb laten bezinken, heb ik meer energie, sta ik positiever en zie mijn koers met hoe ik mijn leven weer wil inrichten met meer duidelijkheid, meer helder open en hoopvol tegemoet!

Het was echt een van hart tot hart gesprek, waarin ik meerdere momenten diep werd geraakt.
Dankjewel daarvoor!

Christel
6 maanden geleden

Via beeld bellen een dubbel consult mogen ontvangen. Deze was bijzonder gezien ikzelf ook een bijna dood ervaring heb mogen beleven. Jaren later( 33jaar precies) en vele voor mij normaal bovennatuurlijke ervaringen rijker kwam ik op n punt wat nu?
Catja wist precies de handvatten te geven wat nodig is heel erg bedankt hiervoor. Laat je licht nog vele jaren schijnen !!!

Fam
6 maanden geleden

Wat een bijzondere ontmoeting heb ik gehad met Catja! Het voelde alsof ze precies wist wat ik nu nodig heb. Catja is heel liefdevol en puur. De inzichten die ze mij heeft gegeven en praktische voorbeelden maakt dat het echt bij mij blijft hangen. Ik ben vol energie vertrokken na de sessie. En het bijzonderste was dat ik daarna even ging wandelen en een teken kreeg in de vorm van een veer dat ik wist, ja ik ben op de goede weg. Dit is het pad wat ik vanaf nu ga bewandelen. Ik kan Catja echt aanraden als je het even niet meer weet, ze geeft je liefdevol een duwtje in de juiste richting.

Twee vriendinnen
6 maanden geleden

Samen hebben wij laatst een uitgebreid consult gehad bij Catja. We zijn allerhartelijkst ontvangen en Catja vertelde ons dat we meer overeenkomsten hebben dan we eigenlijk zelf wisten. Een zelfde soort patronen. We hebben een aantal dingen zeer duidelijk uitgelegd gekregen inclusief een tekening. We hebben beide advies gekregen en proberen daarmee aan de gang te gaan. En ik wacht nu geduldig op het moment dat ik mag denken aha; dit bedoelde Catja en dat dan mijn tranen van lange tijd mogen stromen. Ik laat het los dat ze nu niet komen. Geduld heb ik meer met anderen dan met mezelf. Het was voor ons beide een fijn gesprek Catja met de nodige informatie en inzichten. Je bent heerlijk rustig in deze drukke en chaotische wereld. 😉

Marije
6 maanden geleden

Tijdens een telefonisch consult heb ik bekende, maar fijne inzichten gekregen. Confronterend maar nodig!
Catja wist precies de goede snaar aan te raken waardoor er veel emoties en gedachtes los kwamen! Nu kan en ga ik hier zelf mee aan de slag. Dank je wel Catja voor je support en het eerlijke maar liefdevolle gesprek!

Petra
6 maanden geleden

3 maanden na mijn reanimatie weer een boek kunnen lezen...het boek van Catja.. met zo veel oja momenten.....door dit boek ben ik bij m'n gevoel gekomen het gevoel dat ik van ver kwam en bijkwam....ik was nogal nonchalant hiermee....door dit boek te hebben gelezen kwam ik weer bij mijn emotie en hoop ik mijn leven weer stap voor stap op te kunnen pakken...zo blij hiermee, dank je Catja x

Talitha
7 maanden geleden

Telefonisch consult gehad met Catja. Bijzonder advies wat nog weken blijft hangen. Ik ga ermee aan de slag. Dank je wel Catja!

Sandra
7 maanden geleden

Wat een geweldige inzichten heb ik mogen ontvangen tijdens het consult. Catja wist precies de goede snaar aan te raken! Nu kan ik zelf aan de slag. Dank je wel Catja voor je support.

Liefs, Sandra

Bas
7 maanden geleden

Wat een prachtig en warm consult heb ik van Catja mogen ontvangen. Alles wat ze zei was raak en geeft me het vertrouwen dat ik door naar mijn intuïtie te luisteren mijn koers weer ga vinden en ga herstellen.

Heel erg bedankt en hopelijk tot snel!

Warme groet, Bas

Ingrid
7 maanden geleden

Catja weet precies waar de kern zit..tijdens het consult werd ik geraakt door haar liefdevolle woorden.

Claudia Slof - de Boer
7 maanden geleden

Heb vandaag met Catje gebeld met beeld en ben verrast met vele complimenten en onvoorwaardelijke liefde. Vele mooie waardevolle levenslessen meegekregen om verder te groeien. Ons lijntje was voelbaar door kriebels op mijn rug en dat was heel speciaal . Ik ben intens blij deze stap genomen te hebben en de volgende wordt ooit persoonlijk en stap ik achter het stuur naar je toe.

Marina Koster
7 maanden geleden

Catja kwam niet alleen op mijn pad maar liep regelrecht mijn hart binnen. Wat een bijzondere ontmoeting en wat een bijzondere vrouw! Heerlijk nuchter, down-to-earth, een enorm gevoel voor humor, een messcherpe blik waarmee ze direct tot in je kern kijkt en één en al onvoorwaardelijke liefde.
Wat een cadeau om zo liefdevol tips te krijgen om weer verder te kunnen groeien. Je moet het uiteraard allemaal zelf doen maar het is zo fijn om net dat zetje weer te krijgen. Na 1 gesprek voelde ik al meer liefde en energie in mijn lijf en het is aan mij om dat verder te laten groeien en bloeien. Ik ben zo blij dat Catja in mijn leven is gekomen! Dank je wel, bijzondere vrouw!

Elvira
7 maanden geleden

Dankjewel dat je dit boek geschreven hebt en me meenam op jou reis
Ik heb je boek in één adem uitgelezen was al overtuigd dat er veel meer was dit voelde voor mij als een extra bevestiging
Alles gebeurt met een rede dat weet ik en dat je nu weet wat je taak is hier op aarde vind ik geweldig
Ik vind je een mooi Mens en verheug me zeer op ons gesprek binnenkort
Nogmaals dankjewel

Christine
7 maanden geleden

Via Kukuru jouw verhaal gelezen en meteen een afspraak met je gemaakt. Ik voelde dat je op mijn pad was gezet. Ik had met name een belangrijke vraag waar ik al jaren mee rondloop en dat is het eerste waar je ons gesprek mee begon. Ik kreeg mijn antwoord. Heel bijzonder.
Ik vond het een fijn gesprek, met liefde en aandacht heb je me veel inzichten gegeven.
Bedankt Catja, je hebt me verder geholpen om mijn hart te volgen.

Annemarie
8 maanden geleden

Bedankt Catja voor ons fijne gesprek. Ik voelde me gezien en gehoord en kon met jou gedachtes delen die ik in eigen kring niet makkelijk ter sprake breng. Jouw beeldende uitleg over energie en ruimte voor verwachtingen van buitenaf was heel duidelijk en integreer ik graag in mijn dagelijkse leven. Ons gesprek duurde 2 uur maar dat leek helemaal niet zo; in een mum van tijd was het alweer tijd om af te ronden. Bedankt en veel liefs, Annemarie

❤️
8 maanden geleden

Catja brengt mooie inzichten en is een ontzettend lief mens.
Het leven is eigenlijk zo ingewikkeld nog niet als je goed kan luisteren naar je hart. Dat is niet zomaar gedaan in een maatschappij waar we allemaal veel in ons hoofd zitten. Ik kijk er naar uit om dat te veranderen!

Tineke
8 maanden geleden

Lieve Catja,
dankjewel om te luisteren en er voor mij op het juiste moment te zijn. Dat kan geen toeval zijn. Hoewel het emotioneel was en confronterend, overviel er mij ook een gevoel van rust. Je hebt mij gehoord, gezien en geraakt. En dat is bijzonder en betekent veel voor mij. Hoe je mij aanvoelt zonder mij te kennen, is opmerkelijk. En je gaat recht naar de kern en het hart. Ik weet nog niet alle antwoorden en oplossingen, maar ik voel wel dat er eerst iets moest opgeruimd worden. En daar heb je mij zeker bij geholpen. Een oprechte dankjewel daarvoor, x

C Westenburg
9 maanden geleden

Catja is een persoon die heel veel liefde heeft om te geven. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak en alles viel op zijn plek. Met de juiste vragen wist ze mij weer op het juiste pad te krijgen. Wanneer je meer zekerheid wilt over je leven of jezelf bent kwijt geraakt raad ik Catja heel erg aan. Haar positieve energie is aanstekelijk en het geeft je echt een boost. Ze voelt alles goed aan en laat je nadenken en voelen dat het klopt wat je hart je ingeeft. Dankjewel Catja.

Hanneke
9 maanden geleden

Lieve Catja dank je wel voor het gesprek. Het was allemaal heel herkenbaar maar zo goed om dit nogmaals ( confronterend) naar mij toe te brengen. Belangrijk advies wat ik ter harte ga nemen is zachtheid voor mezelf .Het heilige moeten( wat er nog steeds zat🙈) meer en meer los te laten en vooral voelen of het klopt voor mij in alles wat ik doe . Dank je wel! ♥️♥️

Romy
10 maanden geleden

Lieve Catja,

Per toeval kwam ik jou boek tegen op het internet.
Het was voor mij precies de juiste tijd dat ik jou prachtige boek met jou persoonlijke verhaal tegen kwam!
Zelf werk ik al jaren op een afdeling hart, vaat, long wat voor mij het mooiste beroep is wat er bestaat!
Het houdt je met beide benen op de grond omdat je je doet beseffen iedere dag weer dat het leven in een vingerknip er totaal anders kan uitzien!
We zijn zo ontzettend kwetsbaar als mens!
Jou indrukwekkende verhaal vind ik een regelrechte aanrader voor iedereen!!
Wat kun jij prachtig uit je hart verwoorden, zo ontzettend puur!
Ik heb een traantje gelaten door jou bijzondere verhaal/ervaring!
Maar vooral om de manier waarop je het verwoord uit het diepste van je hart!
Je bent een PRACHTIGE POWER vrouw!!

Heleen
10 maanden geleden

Hallo Catja,
Laatst was ik bij jou, na lang wikken en wegen. Ik had al een keer kennis met je gemaakt als buurvrouw van mijn dochter. Ook heb ik je boek al gelezen en was zeer onder de indruk van wat iemand mee kan maken en dan de bde wat moet dat mooi en liefdevol zijn geweest.
Nu was ik bij jou voor een consult. Je deed dit liefdevol, vriendelijk, helder en duidelijk. Je liet me zien wat ik eigenlijk al wist en je hield me een spiegel voor. Dit heeft mijn ogen echt geopend en kijk ik nu anders tegen bepaalde gevoelens aan. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan maar jij heb mij op de goede weg gezet. Ik weet dat als het nodig is ik weer bij jou mag komen. Waar ik dan weer met liefde ontvangen wordt.
Dank je wel, liefs Heleen

Lieve bresser
11 maanden geleden

Met Catja heb ik een ontzettend waardevol en mooi gesprek gehad. Dit jaar maak ik een afstudeer documentaire over het praten over de dood en zo ben ik via mijn research bij Catja gekomen. Zelf heb ik geen bde meegemaakt, maar ik was ontzettend benieuwd naar wat dit precies is en vooral ook wat voor impact een bde op je leven kan hebben. Cajta heeft me zo goed kunnen uitleggen hoe dit voor haar is geweest en ik heb hier veel voor mijn film uit kunnen halen. Ook voor mezelf en mijn visie op de dood. Prachtig gesprek en wat een onwijs lieve en slimme vrouw. Heel erg bedankt!

Hanna
een jaar geleden

Met Catja een coaching gesprek gehad. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren! Liefdevol, nuchter, recht door zee en mooie adviezen en inzichten gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan. Lieve Catja bedankt hiervoor.

Anneke
een jaar geleden

Hoi Catja, ik heb net je boek uitgelezen. Wat heb je dit mooi verwoord allemaal. Ik was op een avond aan het zoeken naar boeken op bol.com en wou eigenlijk afrekenen toen ineens jou boek onderaan verscheen. Ik dacht oh ja die doen we er nog bij. Lijkt me interessant om te lezen 😉 ikzelf had ook net een hele bijzondere ervaring meegemaakt met hierboven toen ik die boeken ging bestellen.
Ik heb zelf geen bde meegemaakt maar ben ook vaak ziek en tijdens mijn ziektebed ben ik ook in contact gekomen met het spirituele. Maar bij mij gebeuren er zaken die ik moeilijk kan plaatsen nog, en praten erover met andere lukt me niet daar ik niet echt iemand ken die dit heeft meegemaakt.
Maar ik ben zo ontzettend dankbaar hiervoor ook en besef dat dit ook een reden heeft. Alleen ben ik nog aan het uitzoeken wat deze zou kunnen zijn. Ik deed namelijk al wel aan spiritueel fotolezen en daar ik wel al menig mensen mee mogen helpen. En ook vroegen ze me hoe weet je dat. Nu ja, ik zeg steeds het is voor mij even nieuw als voor jullie hoor. Maar momenteel zit ik een beetje in de knoop met keuzes te maken en weet soms niet goed waar te beginnen of door te zetten. Ik heb alleszins veel bewondering ook voor jou doorzetting en de mooie groei die jij hebt mogen meemaken. Het is ook zo bijzonder mooi en om te koesteren.
Help je soms ook mensen op afstand? Want ik woon namelijk in België en even tot daar komen is wat ver. Maar mss zou jij me helpen kunnen met mijn taak zou zijn of ik hiermee iets zou doen.
Ik heb je boek dan ook in 1 dag uitgelezen omdat ik momenteel ook terug ziek in bed lig. En men interesse was meteen gewekt 😍
Wat ik ook vooral onthouden heb, is dat je meer aan jezelf mag denken. Wie weet komt er ooit eens een gesprek. Voor alles is een reden toch 😉😇
Dank je wel voor je mooie boek, liefs Anneke

Jacqueline
een jaar geleden

Na mijn eigen BDE ging ik op onderzoek uit en zo kwam ik terecht bij jou. Wát een herkenning en wat fijn om met jou te praten en me te realiseren dat ik niet gek was, maar iets heel bijzonders had meegemaakt. Je bent spiritueel coach en dat klinkt voor veel mensen zweverig, maar als er íemand nuchter en down to earth is, ben jij het! Je gaf me een paar simpele, maar supergoede adviezen waar ik heel veel aan heb gehad. Dankjewel voor het mooie gesprek en wat jij me hebt meegegeven!