Reactie plaatsen

Reacties

Ilse
16 uur geleden

-Volg je hart, het klopt altijd.

Dat heb ik gedaan. Ik volg Catja al een tijdje en wachtte op het juiste moment. Ik had 2 afspraken ingepland, voor mijn vriendin en mij.
Catja kreeg het gevoel dat we beiden tegelijk een consult mochten krijgen. Uiteraard met onze toestemming.

Er vielen zoveel kwartjes. Zoveel bevestigingen die ik deep down misschien al wist. Catja spreekt alles wat zij voelt zo liefdevol uit. Haar energie is zo helder en voelbaar dat het naar die plek gaat waar het hoort, je hart, je ziel.
Ik kan verder met nieuwe inzichten, vertrouwen en zelfvertrouwen.

Dankbaar dat ik Catja heb ontmoet. Het moest zo zijn. Een warme, gastvrije lieverd met een missie: volg je hart, het klopt altijd. ❤️

Susanne
9 dagen geleden

Ik heb vorige week een 2 uur durend consult gehad met Catja, via video bellen. Ik heb Catja ervaren als een nuchtere, warme en eerlijke vrouw. Met het hart op de juiste plaats. Soms een tikje streng ook. Ze gaat vrij snel naar de pijnpunten en bespreekt die met je. Tegelijkertijd voelde of zag ze bij mij ook dingen, die relevant waren.
Al met al is het zo, dat ik ná het gesprek al mijn twijfels kwijt was, mijn neus weer de goede kant op stond en voelde ik me in mijn kracht gezet! Een ontzettende boost en duw in de juiste richting. Ze heeft ook handvaten gegeven hoe met eea om te gaan.
Dankjewel Catja, voor je liefdevolle eerlijkheid!

Henny
15 dagen geleden

Lieve Catja.
Ik heb je boek gelezen .
Zo mooi omschreven zo duidelijk en zeker voor mij.
Ik heb zoveel dingen herkent van jou verhaal.
Doet mij goed om niet alleen te staan . Ik kan iedereen je boek aanbevelen om te lezen .
Liefs Henny

Martine de Waart
een maand geleden

Er zijn nu een paar dagen voorbij dat ik bij Catja een consult had van twee uur.
Die twee uur zijn voorbij gevlogen. Ik moest het even een plekje geven en het thuis opschrijven. Nog sijpelen er dingen door die er gezegd zijn.

Het is zo fijn om deze zuivere verbinding te voelen en met open armen ontvangen te worden.
Catja is warm, puur en oprecht. Voelt exact aan wat er speelt.

Ik kwam bij Catja omdat ik door allerlei omstandigheden mijzelf kwijt was en al een flinke tijd vast zat waardoor ik in een beginnende burn-out terecht gekomen was. Zij heeft mij allerlei dingen uitgelegd en eigenlijk mij laten herinneren wat ik diep van binnen al wist, maar geen contact meer mee kon maken. Ook handvatten om iets weer opnieuw op te starten.

Catja, ik ben je zeer dankbaar voor deze sessie. Ik voel dat ik weer voort kan.
Warme groetjes, ook aan Ruud.
Martine

Margreet
2 maanden geleden

Ik heb een on-line consult gehad met Catja. Echt heel fijn. In een heel ontspannen gesprek leidt Catja al vrij snel naar jou kernpunt waar je aan mag gaan werken. Ik heb het als zeer verhelderend ervaren en ook een nieuw inzicht gekregen. Met de handige tools kun je aan de slag. Het voelt na het gesprek al meteen alsof de deur al op een kiertje gezet is. Dank je wel Catja !

Lison Stutz
2 maanden geleden

Net terug van een gesprek bij Catja.
Te gek om je gehoord en gezien te voelen en pcies de vinger op de AU AU plek...maar oh zo bevrijdend te voelen wie ik in de kern ben en wat ik achter mij mag laten. Dank je wel Catja

Myrthe
2 maanden geleden

Wauw, wat een fijn gesprek heb ik met Catja gehad er zijn echt dingen op zijn plek gevallen. Catja zorgt voor een hele fijne sfeer waardoor jij jezelf echt kwetsbaar durft op te stellen. Ik heb hernieuwde energie en echt meer rust in mezelf. Ik gun dit iedereen, het is het cadeautje voor jezelf meer dan waard!

Anoniem
2 maanden geleden

Ik heb een consult bij Catja gevolgd en haar boek gelezen. Bijzonder om te lezen welke liefde ze heeft ervaren - zowel van haar familie als 'daarboven'. Tijdens het consult wist ze me te raken en een nieuw vertrouwen te geven in wie ik mag zijn.

Corinne Visser
2 maanden geleden

Een heel aangenaam en vertrouwd gesprek met Catja.

Ik ken Catja van onze schooltijd en we hadden elkaar jaren niet meer gezien of gesproken na die schooltijd bleef ze toch het meeste bij en begon haar te volgen op Facebook totdat de tijd daar was om elkaar te ontmoeten en dat was niet voor niets.
Het was als thuiskomen en voelde zo vertrouwd, Catja voelde gelijk waarvoor ik kwam en hoe zij mij daarmee kon helpen om er iets mee te doen.
Terug in Costa Rica waar ik woon ben ik de opdrachten gaan uitvoeren en dat heeft zoveel duidelijkheid gegeven en kan alles een plek geven aan mezelf gaan denken en werken.

Lieve Catja bedankt voor het mooie gesprek en het vertrouwen we gaan elkaar zeker weer onmoeten.

Je vroegere klasgenootje Corinne Visser.

Ester Berkhuijsen
2 maanden geleden

Vandaag ben ik bij catja geweest, en zij heeft mij geholpen om de muur, die ik aan het herbouwen was, weer te helpen afbreken. Hij is nog niet helemaal weg, maar het begin is groot.
Nogmaals bedankt catja.

Cynthia Brongers
2 maanden geleden

Ik heb nog nooit eerder zo'n inspirerend gesprek gehad als met Catja. Ze heeft mij compleet overdonderd met alle dingen die ze over mij wist en doorkreeg. Er is zoveel op zijn plek gevallen in de uren dat ik bij haar was. Ze heeft me zo in mijn kracht gezet dat ik het gevoel heb dat ze mij mezelf heeft teruggegeven. Vanaf moment 1 was ik op mijn gemak en ik ben met een bak aan tools naar huis gegaan, geïnspireerd en opgeladen. Duizend maal dank lieve bijzondere Catja!

Anoniem
2 maanden geleden

Vandaag een consult bij Catja gehad.
Ik vind haar manier van consult geven heel erg fijn.
Ze luisterd goed wat je aangeeft en ook niet zegt maar zij wel voelt en ervaart.
De spiegel die ze mij voor hield was voor mij goed, om weer even te laten beseffen dat ik aan mezelf kan blijven werken om zo stapje bij stapje weer verder te komen in mijn leven en vooral ook kan zorgen dat mijn gezin weer lekker ontspannen gaat draaien.
Catje weet mij met de juiste woorden en inzichten weer energie te geven om aan de slag te gaan.
Waar ik voelde dat ik vast liep, voelt het nu na het consult al dat ik meer energie en kracht heb om aan de slag te gaan met mezelf.

Kimberley
2 maanden geleden

Een heel fijn en warm gesprek gehad met Catja.
Ze wist mij goed te raken en was eerlijk en oprecht zonder oordeel. Ze stelt de juiste vragen om meer tot de dieperliggende emoties te kunnen komen.
Ondanks dat het gesprek heel confronterend en emotioneel was ging ik wel met een heel fijn gevoel de deur uit!
Catja kan goed luisteren en doet dit met veel rust en warmte.
Het voelt eigenlijk meteen alsof je haar al jaren kent.
Het was heel bijzonder en ik zou het andere zeker aanraden!

Sandra de Hoop
2 maanden geleden

Heel fijn gesprek gehad met Catja en ze heeft me geholpen met het maken van een begin om meer vanuit mijn gevoel te gaan leven en minder vanuit mijn hoofd. Het voelde vertrouwd en ontspannen om met Catja te praten. Ik laat niet makkelijk het achterste van mijn tong zien maar bij Catja voelde het heel natuurlijk om me open te stellen.

Manon
3 maanden geleden

Lieve Catja, na een zoektocht van een paar jaar voor innerlijke rust, wist jij mij binnen 2 uur te raken. Je gaf mij heldere, duidelijke inzichten, waardoor ik anders naar mezelf kon kijken. De rust en de warmte tijdens het consult was erg fijn. Ik kan het iedereen aanbevelen. Dank je wel lieve Catja

Erica
10 maanden geleden

Ben mezelf al jaren kwijt maar toen kwam Catja op mijn pad. Wat een lieve rustige vrouw en gewoon to the point dit is het en niet anders. Hier moet jij aan werken zo duidelijk geen poespas Gewoon zo als het is. Dank je wel lieve Catja❤️

Anoniem
11 maanden geleden

Warme en fijne persoonlijkheid waar je je meteen op je gemak voelt. Liefde stroomt. Ik mocht weer herinneren wat er allemaal al in mij zit. Ik was het een beetje verloren.

Roland
een jaar geleden

Lieve Catja,
Bedankt dat voor de mooie gesprek die wij voerden waardoor ik hele mooie inzichten heb gekregen en ga zo door met jou mooie coaching sessie 💚💯🌈💪

Megan
een jaar geleden

Gisteren had ik het genoegen om Catja te interviewen over haar bijna-doodervaring. Ze deelde openhartig het verhaal van haar levens veranderende ervaring. Catja is een down to earth en liefdevolle vrouw met enorm veel wijsheid. Ik voelde me vervuld en geïnspireerd na het interview!

Karin wigchert
een jaar geleden

Vorige week woensdag ben ik bij Catja geweest ,nadat ik wat over haar had gelezen en een interview had bekeken,
voelde het dat ik haar wilde ontmoeten .
Wauw ,ze voelde zo vertrouwd , zo’n mooie verbinding gevoeld die avond .
Ze weet precies die dingen te zeggen die je raken .
Ze verweeft zo mooi haar gave in haar coaching ,ze coacht daardoor zo naturel , echt bijzonder was het .
Een stuk herkenning dat voelde ik .
Het voelt ook dat ik daar niet voor niets ben geweest , ik ga nu de stappen zetten die ik mag zetten , staan voor mezelf en andere zielen in liefde .

Annelies
een jaar geleden

Lieve Catja, wat een mooi gesprek hebben wij gehad deze week. Je voelde mij zo mooi aan en zag mijn kwaliteiten. Daar ga ik mee aan de slag. Bedankt voor je spiegel.
Annelies

Anouk
een jaar geleden

Vandaag een heel mooi consult gehad met Catja, wat een warme en liefdevolle vrouw. Ze weet de juiste dingen te zeggen die raken en je verder helpen. Dit brengt ze met liefde en zegt ook de dingen die je op dat moment niet wilt horen of geloven, maar waarvan het wel belangrijk is dat iemand het tegen je zegt. Ik had een sterke intuïtie dat ik haar moest spreken en wat ben ik blij dat ik die gevolgd heb.

Meta
een jaar geleden

Lieve Catja,
Ik ben zo blij dat ik gisteren een mooi en goed gesprek met je gehad heb. De puzzelstukjes vallen nu op zijn plaats. Wat een liefdevolle en warme aanpak heb jij! Duizendmaal dank!
Liefs, Meta

Cecile
een jaar geleden

Vanochtend heb ik een mooi en waardevol consult van Catja gehad. Ik werd geraakt en voelde me begrepen. Haar handreikingen heb ik ter harte genomen. Het voelt alsof er weer licht door de ramen komt, alsof de wering omlaag is gehaald. Catja is spiritueel en ook heel aards, ik ben blij en dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.

carine
een jaar geleden

Catja heeft mij liefdevol omarmd in het innerlijk weten, mij gesteund en aangemoedigd op mijn pad en veel inzicht gegeven in de verbinding met mijn.zielsverwant. dankjewel Catja voor jouw aanwezigheid en voor de ontmoeting.

Mieke
een jaar geleden

Na een tijd nadenken heb ik een consult gehad bij Catja via beeldbellen. Ik wist niet meer uit mijn hoofd te komen. Wat een fijne ervaring om met iemand te praten die de zaken benoemd, verduidelijkt en handvaten meegeeft. Er vielen wat kwartjes op zijn plaats, zelfs nog uren na het consult. Nu kan ik aan de slag en ga ik iedere dag de keuze maken vanuit mijn hart te leven. Catja, dankjewel en ik zal zeker nog eens een consult bij je boeken.

Noa
een jaar geleden

Catja is een geweldig lieve vrouw. Bij binnenkomst meteen een fijn en warm gevoel. Tijdens het gesprek is er ruimte voor emoties, eerlijkheid, dromen en nog veel meer. Ik voel mij erg op mijn gemak bij Catja . Als ik bij Catja ben geweest, ga ik vol zelfvertrouwen en een last van mijn schouders weg. Ik vind het altijd erg fijn en ik zal dit iedereen aanraden. 🍀❤️

C.
een jaar geleden

Onlangs heb ik een consult bij Catja gehad. Ik had Catja voorbij zien komen op Social media en wilde graag bij haar een consult ervaren. En ik zal het zo weer doen! Ik ging er redelijk blanco in en was benieuwd of zij iets kon zeggen, waar ik weer mee vooruit kon. Dat is zeker gelukt! Catja kwam bij mijn kern en wist mij te raken, op mijn puurste en kwetsbaarste stuk. Ze heeft mij in een fijne en warme taal uitgelegd, hoe ik verder kan komen op mijn pad waar ik zo zoekende ben. Catja is liefdevol, nuchter, eerlijk en brengt de waarheid over zonder poespas eromheen. Heel fijn in de ‘spirituele wereld’❤️! Als u opzoek bent naar een eerlijk consult, bent u bij haar aan het juiste adres🍀.

Marieke
een jaar geleden

Ik een woelige fase in mijn leven had ik behoefte aan richting. En die heb ik gevonden na één sessie bij Catja. Zo fijn hoe zij vol oprechtheid en warmte de juiste vragen stelt en precies die dingen noemt die raken. Ik weet niet hoe het kan, maar voel me sindsdien lichter en vertrouw nog meer dat alles loopt zoals het mag lopen. En het bijzondere is dat ik sinds de sessie bij Catja de ene na de andere bijzondere ontmoeting heb. Alsof er een luikje is open gegaan met de verrassingen van het leven en mijn intuïtie is versterkt.

Anoniem
een jaar geleden

Mooi consult gehad. Of het mij wat opgeleverd heeft kan ik pas over een tijdje zeggen. Ik voelde me in ieder geval gehoord en begrepen. Dat voelde fijn. Catja straalt rust uit en dat maakte dat ik ook een soort rust over me had. Dank Catja.

Hans
een jaar geleden

Fijn gesprek gehad met Catja. Heeft mij geholpen om dingen op een rij te zetten. Ze benoemde ook een paar dingen die ik haar nog niet had verteld. Indrukwekkend.
Genoeg stof tot nadenken. Bedankt Catja!

Esselina Disveld
een jaar geleden

Lieve Catja
Dankjewel voor het prachtige consult. ik voelde zoveel liefde, herkenning en erkenning. Ik heb zelf ook een BDE gehad. Ik ga aan de slag met de fantastische inzichten. die je me mee gegeven hebt. Je bent een lief en mooi mens. Warme groet Esselina

Yvonne
een jaar geleden

Dank voor het mooie en heldere consult
Liep al lang tegen patronen aan ,waar ik niet uit kwam . Catja maakt het helder .Zodat ik echt verder kan en weer kan zijn die ik echt ben .
Zelf ben ik ook heldervoelnd .Kwam er zelf niet uit .Veel dingen gedaan .
bracht mij niet verder .
Catja raakte de juste snaar .Wat helemaal niet erg is we hebben allemaal aangeleerde meganismes .Waar je zelf vaak niet helder over kan zijn ..Hier kan ik echt verder
Dank Catja

Mieke
een jaar geleden

Ook ik, grote criticus, heb in de week na mijn consult een mooie ervaring gehad die mij de weg wees uit het doolhof waar ik in zat. Ik hoop dit vast te kunnen houden met behulp van die mooie energie om ons heen.
Dank je Catja, voor deze aanzet !

Veerle
een jaar geleden

Catja is een lieve nuchtere en recht door zee dame. Ze wist de juiste plekken te raken en me te wijzen op de dingen die ik diep vanbinnen al weet.
Dankbaar voor dit gesprek ♥️

BP
een jaar geleden

Via videos over BDE ervaringen bij Catja terecht en haar warme en nuchtere persoonlijkheid en diepe ervaring tijdens BDE sprak me ontzettend aan.

Heb onlangs een bijzonder waardevolle consult gehad, waar Catja me meteen wist te raken op de plekken waar het wrong en nog belangrijker, het voelde aan alsof Catja me herinnerde aan iets..een kracht en liefde dat al in me zit (en wat ik ook vaker heb mogen ervaren in dit leven) en dat ik naar boven mag laten komen.

Heel erg bedankt hiervoor Catja! Na het gesprek ging ik een lekker rustige wandeling maken en voelde ik me vernieuwd!

Warme groet!

rita
een jaar geleden

Lieve Catja,
Na het lezen van je boek heb ik een consult bij je geboekt.
Geweldig hoe in 2 uur tijd je me bij de kern van mijn verhaal bracht. Positief confronterend..dankjewel. Ik kan verder met de tools die je me aangereikt hebt.
Dankjewel Catja
Liueve groet Rita

Suzanne Hanemaaijer
een jaar geleden

Dankbaar dat er mensen zoals Catja bestaan🙏 vanaf het begin af aan voelde ik mij meteen helemaal op mijn gemak bij Catja. Ze heeft me goed inzichtelijk kunnen maken op bepaalde patronen en veel wijsheid gedeeld. Mooi mens ik hoop dat je nog vele op deze manier veder mag helpen😘

Ella
een jaar geleden

Catja haar verhaal kwam.ik tegen via spirtuele ondernemees groep op facebook. N gezicht waarvan ik dacht " ik ken haar"...
Ik voelde dat ik graag n keer met haar wou spreken en ik maakte n afspraak.
Vanaf de eerste minuut voelt t vertrouwd en hoe ik niet af te tasten of we elkaar liggen.
Een fijn gesprek volgt. Een mooie opdracht op t eind en meerdere bevestigingen. Dank je wel. En tot zeker n volgende keer voor n apktje 😊

Marianne
een jaar geleden

Lieve Catja,
Met enige ruis op de lijn hebben wij elkaar vandaag gesproken. Je wist door te dringen tot de kern van mijn probleem waar ik steeds tegenaan loop. Je deed dit op een liefdevolle manier, het is immers de toon die de muziek maakt. En met deze muziek wist jij mijn ziel te raken. Dank je wel voor je inzichten. Er is nog wel werk aan de winkel maar ik vertrouw er nu op dat het mij gaat lukken.

Thea
een jaar geleden

Bedankt voor het mooie consult, je hebt mij diep geraakt, het ging heel liefdevol en zonder oordeel. Heel erg bedankt voor de inzichten die mij werden aangereikt. Ik kan weer verder mijn levenspad bewandelen met deze waardevolle inzichten. Liefs Thea.

L
een jaar geleden

Lieve Catja,

Je begon gelijk met wat MOET jij veel van jezelf. Bam, raak!! Zo noemde je nog een paar zinnen die jij niet kon weten maar wat wel heel veel in mijn hoofd speelt.

Fijn de uitleg over de energie. En de opdracht van het schrijven m.b.t. boosheid beviel erg goed, ik heb het dezelfde avond gelijk gebruikt.

Bedankt voor de tools die je mij gegeven hebt!! Ik ga ermee aan de slag. Dan kan de ruis uit mijn hoofd en kan er eindelijk binnenkomen wat er bedoelt is voor me.

Veel liefs van mij, L

Karin
2 jaar geleden

In een woord geweldig boek.
In een keer uitgelezen.
Respect hoe jij in het leven staat.
Een echte aanrader om te lezen.

Christine
2 jaar geleden

Hoi Catja,
In juli heb ben ik bij op geweest. Door de mooie en liefdevolle inzichten en adviezen voel ik me zelfverzekerder en beter in mijn vel. Deze maand begin ik met een nieuwe baan, ik volg mijn hart en ga iets doen wat ik echt leuk vind. Mijn leven lijkt steeds meer op mij. Dank je wel Catja.

Anita
2 jaar geleden

Lieve Catja,
Ik heb je boek een aantal maanden besteld daar ik het las op fb. Heb het daar ik nu op vakantie in een adem uitgelezen. En het heeft me ontroerd tot op het bot. Heb tranen met tuiten gehuild, om wat je mee hebt gemaakt, hoe je alles beleefd hebt, je boosheid, je angst maar vooral de liefde die je hebt ervaren. Dat deze liefde zo puur en zo groots is. En wat je uiteindelijk overkomen is en wat je ermee doet. Het citaat van de man die hier 30 jaar mee gelopen heeft en het voorheen nooit heeft durven vertellen. Je boek heeft veel met mij gedaan. Onze dochter gaat het nu lezen. Ik kan een ieder dit boek aanbevelen.
Met lieve groet, Anita Keijsers

M
2 jaar geleden

Lieve Catja ,
Dank voor het fijne gesprek wat we hebben gehad , ik heb mijn innerlijke rust een stuk terug gevonden en nu ga ik verder met de tips om de rust vast te houden en ga ik volledig openstaan voor het spirituele wat ik in mij heb maar door alles wat we besproken hebben hierdoor geblokkeerd heb . ik voel me echt anders en rustiger dank je wel hiervoor
Groet M

Jasper
2 jaar geleden

Wat een mooie inzichten heb ik gekregen bij Catja, voelen werd weten en ik kan aan de slag met wat ze mij heeft gegeven. Dankjewel Catja!

Linda Fonteijn
2 jaar geleden

Hoi Catja,

Bedankt voor je mooie consult die ik gisteren via beeld bellen van je ontving. Mijn hoofd zat vol met gekwebbel, zoals ik het zelf altijd omschrijf, en tijdens de sessie voelde ik al de rust in mijn hoofd en lijf terugkeren. En samen met de tools die je mij gaf om beter bij mezelf te komen en te blijven ben ik je zeer dankbaar. Zeker tot ziens
Liefs Linda

FB.
2 jaar geleden

Lieve Catja,

Ik was vandaag bij jou, jij wist al snel de vinger op de zere plek te leggen. Jij hebt gedaan wat nog niemand is gelukt, zelfs mijn psygoloog niet ik heb mijn zelfvertrouwen terug! Ik heb weer handtvatten om verder te kunnen met mijn leven, ik mag leven! Catja is een prachtige liefdevolle vrouw die je onmiddellijk op je gemak stelt. Catja is absoluut niet zweverig maar gewoon puur en eerlijk zonder poes pas. Dankjewel lieve Catja.

Patricia
2 jaar geleden

Lieve Catja
Gister hebben we contact gehad via beeld bellen wel 2 uur lang
Wat een ervaring om met jou te praten..
Jij zei tegen mij dat ik veertjes tegen zal komen en dat het een bevestiging is van een dierbare .. ik sta vanmorgen op en ga even naar buiten en wat lag er voor mij neus een klein wit veertje.. wauw 🤩
Ik heb nog veel nagedacht over ons gesprek
en ga ermee aan de slag.
Heel bijzonder dat ik jou zo snel ben tegengekomen en dat je er gelijk voor mij was..dank daarvoor
Heel veel liefs