Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline
9 dagen geleden

Na mijn eigen BDE ging ik op onderzoek uit en zo kwam ik terecht bij jou. Wát een herkenning en wat fijn om met jou te praten en me te realiseren dat ik niet gek was, maar iets heel bijzonders had meegemaakt. Je bent spiritueel coach en dat klinkt voor veel mensen zweverig, maar als er íemand nuchter en down to earth is, ben jij het! Je gaf me een paar simpele, maar supergoede adviezen waar ik heel veel aan heb gehad. Dankjewel voor het mooie gesprek en wat jij me hebt meegegeven!

Marielle
10 dagen geleden

Mooi mens! Soms komen er mooie mensen op het juiste moment op je pad die je weer even verder helpen. Catja is zo’n mooi mens. Straalt rust, vriendelijkheid en interesse uit. Ondanks dat ons gesprek via n beeldscherm plaatsvond, voelde het alsof we in n fysieke ruimte bij elkaar zaten. Het voelde heel dichtbij en Catja voelde meteen als heel vertrouwd en bekend. Haar ervaringen gecombineerd met de inzichten die zij aangereikt krijgt, hebben me geholpen dichterbij mijn ware zelf te (gaan) komen. Zo ligt een oplossing al zo voor het grijpen, in mezelf. Helemaal niet zweverig, maar heel pragmatisch. In een uur veel kunnen bespreken en naar de kern gegaan. Ik zie uit naar alle mooie nieuwe ervaringen die ik zo kan gaan opdoen. Dit was vast niet de laatste keer dat we elkaar gesproken hebben. Dankjewel Catja.

N
11 dagen geleden

Lieve Catja,
Bedankt voor het mooie boek dat je hebt geschreven. Een ontzettend eerlijk verhaal wat continue mijn aandacht vasthield. Ik heb al veel gelezen over bijna dood ervaringen en toch wist dit boek mij ieder moment te interesseren. Ik gun een ieder jouw verhaal tot zich te kunnen nemen. Het geeft hoop, warmte, liefde en vertrouwen. En dat gaf jij mij ook tijdens ons gesprek. Heel fijn dat ik je heb mogen ontmoeten en wie weet tot ziens…Liefs N

Linda
een maand geleden

Lieve Catja, wat een mooi en een bijzondere boek. Ik heb het in anderhalve dag uitgelezen, kon niet stoppen. Je raakt me gewoon, wat een mooie, liefdevolle vrouw ben je. Wat heb je heftige gebeurtenissen meegemaakt zeg, ik kon tijdens het lezen zo met je meevoelen. Wat een prachtige man en kinderen heb je. Ik voel je liefde in het boek en mooi wat jij hebt meegemaakt (BDE). Ik ben zo blij ik jou boek heb gekocht en als ik me rot voel dan pak ik je boek er even bij. Bedankt Catja liefs en een dikke knuffel Linda

Marion Stoel
3 maanden geleden

Lieve Catja,

Wat een super mooi emotioneel boek heb je geschreven. Heb hem in periodes uitgelezen. Elke keer pakte ik het boek weer en steeds liepen de tranen over mijn wangen. Wat een super boek. Wat jij allemaal hebt meegemaakt. Heftig hoor.
Erg fijn om zo via sociaal media weer contact te hebben. Hoop ooit weer eens om je "normaal" te ontmoeten.

Lieve Catja ga zo door.
Groetjes en hopelijk tot snel.

Groetjes Marion xxx

Monique
5 maanden geleden

Heb net je boek uit gelezen, echt prachtig. Liefs Monique

Brenda
6 maanden geleden

Een boek dat voor altijd in mijn hart blijft...
Ik ben een moeilijke lezer, ben snel afgeleid, maar dit boek heeft mijn volledige aandacht gekregen, zelfs in de trein, dat de conducteur mij op mijn schouders moest tikken, ik zat volledig in het levensverhaal van Catja. Wat heb ik grote bewondering voor Catja, haar man en gezin, wat een vechters en wat heeft ze een bijzonder nieuw leven gekregen na haar hartstilstand. Wat geeft ze mensen prachtige inzichten, handvaten maar vooral kracht en moed om anders te gaan denken, voelen en vooral leven. Zoveel herkenning na het herseninfarct van mijn man 4 jaar geleden. Als partner zijnde, voor ons gezin, ons leven is veranderd. Dit boek heeft mij een paar traantjes over mijn wang doen vloeien en ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen lezen en dat ik Catja's kracht in haar boek mag toepassen in ons dagelijks leven, een verrijking!

Marieke
6 maanden geleden

Wat een prachtig boek heb je geschreven Catja. Mijn complimenten. Een fijne schrijfstijl wat erg fijn weg leest. Je neemt de lezers echt mee in een stukje van je leven. Je voelt de frustraties maar je voelt ook de blijheid toen je er achter kwam wat het je heeft gebracht. Mooie boodschappen staan er in het boek die je aan het denken zetten en waarbij je diep van binnen weet dat het zo ontzettend waar is. Maar soms is het zo moeilijk om er naar te handelen.
Al met al vond ik het een prachtig boek wat mij weer een stukje diepgang heeft gebracht.
Dank voor het delen van je verhaal. En ik ga in de toekomst vast nog een keer een afspraak met je me maken voor coaching sessie.

Liefs Marieke.

Jannet
6 maanden geleden

Wow, wow, wow!

Ik heb je boek gekocht en in 1 middag uitgelezen.
Prachtig beschreven, mooi ingedeeld en weer veel wijze levenslessen meegekregen die je hebt opgedaan na je BDE die jaloersmakende gevolgen had voor jouw gevoelsleven.
Ineens viel ook het kwartje bij mij; uit ALLES blijkt dat jij zoveel zelfliefde hebt leren voelen dat jij niet meer anders KAN dan liefde ZIJN en liefde verspreiden, jouw leven IS liefde!
Hoe verschrikkelijk mooi is dat!
Ik ga er ook voor; ik WIL en GA op zoek naar de liefde in en voor mezelf, een liefde die ik nooit gevoeld heb en nu ook nog niet voel maar die ik, dat weet ik zeker, in me heb,
Ik ga op zoek met jou als inspiratiebron!!!
Veel geluk met alles en dank voor het verspreiden van je boodschap, lieve Catja!!

Wow, wow, wow!

Marjan
6 maanden geleden

Ik heb je boek in één ruk uitgelezen. Wat een bijzonder verhaal, het heeft mij aan het denken gezet. Dankjewel!