Reactie plaatsen

Reacties

Erica
5 maanden geleden

Ben mezelf al jaren kwijt maar toen kwam Catja op mijn pad. Wat een lieve rustige vrouw en gewoon to the point dit is het en niet anders. Hier moet jij aan werken zo duidelijk geen poespas Gewoon zo als het is. Dank je wel lieve Catja❤️

Anoniem
6 maanden geleden

Warme en fijne persoonlijkheid waar je je meteen op je gemak voelt. Liefde stroomt. Ik mocht weer herinneren wat er allemaal al in mij zit. Ik was het een beetje verloren.

Roland
7 maanden geleden

Lieve Catja,
Bedankt dat voor de mooie gesprek die wij voerden waardoor ik hele mooie inzichten heb gekregen en ga zo door met jou mooie coaching sessie 💚💯🌈💪

Megan
7 maanden geleden

Gisteren had ik het genoegen om Catja te interviewen over haar bijna-doodervaring. Ze deelde openhartig het verhaal van haar levens veranderende ervaring. Catja is een down to earth en liefdevolle vrouw met enorm veel wijsheid. Ik voelde me vervuld en geïnspireerd na het interview!

Karin wigchert
7 maanden geleden

Vorige week woensdag ben ik bij Catja geweest ,nadat ik wat over haar had gelezen en een interview had bekeken,
voelde het dat ik haar wilde ontmoeten .
Wauw ,ze voelde zo vertrouwd , zo’n mooie verbinding gevoeld die avond .
Ze weet precies die dingen te zeggen die je raken .
Ze verweeft zo mooi haar gave in haar coaching ,ze coacht daardoor zo naturel , echt bijzonder was het .
Een stuk herkenning dat voelde ik .
Het voelt ook dat ik daar niet voor niets ben geweest , ik ga nu de stappen zetten die ik mag zetten , staan voor mezelf en andere zielen in liefde .

Annelies
7 maanden geleden

Lieve Catja, wat een mooi gesprek hebben wij gehad deze week. Je voelde mij zo mooi aan en zag mijn kwaliteiten. Daar ga ik mee aan de slag. Bedankt voor je spiegel.
Annelies

Anouk
8 maanden geleden

Vandaag een heel mooi consult gehad met Catja, wat een warme en liefdevolle vrouw. Ze weet de juiste dingen te zeggen die raken en je verder helpen. Dit brengt ze met liefde en zegt ook de dingen die je op dat moment niet wilt horen of geloven, maar waarvan het wel belangrijk is dat iemand het tegen je zegt. Ik had een sterke intuïtie dat ik haar moest spreken en wat ben ik blij dat ik die gevolgd heb.

Meta
8 maanden geleden

Lieve Catja,
Ik ben zo blij dat ik gisteren een mooi en goed gesprek met je gehad heb. De puzzelstukjes vallen nu op zijn plaats. Wat een liefdevolle en warme aanpak heb jij! Duizendmaal dank!
Liefs, Meta

Cecile
8 maanden geleden

Vanochtend heb ik een mooi en waardevol consult van Catja gehad. Ik werd geraakt en voelde me begrepen. Haar handreikingen heb ik ter harte genomen. Het voelt alsof er weer licht door de ramen komt, alsof de wering omlaag is gehaald. Catja is spiritueel en ook heel aards, ik ben blij en dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.

carine
9 maanden geleden

Catja heeft mij liefdevol omarmd in het innerlijk weten, mij gesteund en aangemoedigd op mijn pad en veel inzicht gegeven in de verbinding met mijn.zielsverwant. dankjewel Catja voor jouw aanwezigheid en voor de ontmoeting.

Mieke
10 maanden geleden

Na een tijd nadenken heb ik een consult gehad bij Catja via beeldbellen. Ik wist niet meer uit mijn hoofd te komen. Wat een fijne ervaring om met iemand te praten die de zaken benoemd, verduidelijkt en handvaten meegeeft. Er vielen wat kwartjes op zijn plaats, zelfs nog uren na het consult. Nu kan ik aan de slag en ga ik iedere dag de keuze maken vanuit mijn hart te leven. Catja, dankjewel en ik zal zeker nog eens een consult bij je boeken.

Noa
10 maanden geleden

Catja is een geweldig lieve vrouw. Bij binnenkomst meteen een fijn en warm gevoel. Tijdens het gesprek is er ruimte voor emoties, eerlijkheid, dromen en nog veel meer. Ik voel mij erg op mijn gemak bij Catja . Als ik bij Catja ben geweest, ga ik vol zelfvertrouwen en een last van mijn schouders weg. Ik vind het altijd erg fijn en ik zal dit iedereen aanraden. 🍀❤️

C.
10 maanden geleden

Onlangs heb ik een consult bij Catja gehad. Ik had Catja voorbij zien komen op Social media en wilde graag bij haar een consult ervaren. En ik zal het zo weer doen! Ik ging er redelijk blanco in en was benieuwd of zij iets kon zeggen, waar ik weer mee vooruit kon. Dat is zeker gelukt! Catja kwam bij mijn kern en wist mij te raken, op mijn puurste en kwetsbaarste stuk. Ze heeft mij in een fijne en warme taal uitgelegd, hoe ik verder kan komen op mijn pad waar ik zo zoekende ben. Catja is liefdevol, nuchter, eerlijk en brengt de waarheid over zonder poespas eromheen. Heel fijn in de ‘spirituele wereld’❤️! Als u opzoek bent naar een eerlijk consult, bent u bij haar aan het juiste adres🍀.

Marieke
11 maanden geleden

Ik een woelige fase in mijn leven had ik behoefte aan richting. En die heb ik gevonden na één sessie bij Catja. Zo fijn hoe zij vol oprechtheid en warmte de juiste vragen stelt en precies die dingen noemt die raken. Ik weet niet hoe het kan, maar voel me sindsdien lichter en vertrouw nog meer dat alles loopt zoals het mag lopen. En het bijzondere is dat ik sinds de sessie bij Catja de ene na de andere bijzondere ontmoeting heb. Alsof er een luikje is open gegaan met de verrassingen van het leven en mijn intuïtie is versterkt.

Anoniem
een jaar geleden

Mooi consult gehad. Of het mij wat opgeleverd heeft kan ik pas over een tijdje zeggen. Ik voelde me in ieder geval gehoord en begrepen. Dat voelde fijn. Catja straalt rust uit en dat maakte dat ik ook een soort rust over me had. Dank Catja.

Hans
een jaar geleden

Fijn gesprek gehad met Catja. Heeft mij geholpen om dingen op een rij te zetten. Ze benoemde ook een paar dingen die ik haar nog niet had verteld. Indrukwekkend.
Genoeg stof tot nadenken. Bedankt Catja!

Esselina Disveld
een jaar geleden

Lieve Catja
Dankjewel voor het prachtige consult. ik voelde zoveel liefde, herkenning en erkenning. Ik heb zelf ook een BDE gehad. Ik ga aan de slag met de fantastische inzichten. die je me mee gegeven hebt. Je bent een lief en mooi mens. Warme groet Esselina

Yvonne
een jaar geleden

Dank voor het mooie en heldere consult
Liep al lang tegen patronen aan ,waar ik niet uit kwam . Catja maakt het helder .Zodat ik echt verder kan en weer kan zijn die ik echt ben .
Zelf ben ik ook heldervoelnd .Kwam er zelf niet uit .Veel dingen gedaan .
bracht mij niet verder .
Catja raakte de juste snaar .Wat helemaal niet erg is we hebben allemaal aangeleerde meganismes .Waar je zelf vaak niet helder over kan zijn ..Hier kan ik echt verder
Dank Catja

Mieke
een jaar geleden

Ook ik, grote criticus, heb in de week na mijn consult een mooie ervaring gehad die mij de weg wees uit het doolhof waar ik in zat. Ik hoop dit vast te kunnen houden met behulp van die mooie energie om ons heen.
Dank je Catja, voor deze aanzet !

Veerle
een jaar geleden

Catja is een lieve nuchtere en recht door zee dame. Ze wist de juiste plekken te raken en me te wijzen op de dingen die ik diep vanbinnen al weet.
Dankbaar voor dit gesprek ♥️

BP
een jaar geleden

Via videos over BDE ervaringen bij Catja terecht en haar warme en nuchtere persoonlijkheid en diepe ervaring tijdens BDE sprak me ontzettend aan.

Heb onlangs een bijzonder waardevolle consult gehad, waar Catja me meteen wist te raken op de plekken waar het wrong en nog belangrijker, het voelde aan alsof Catja me herinnerde aan iets..een kracht en liefde dat al in me zit (en wat ik ook vaker heb mogen ervaren in dit leven) en dat ik naar boven mag laten komen.

Heel erg bedankt hiervoor Catja! Na het gesprek ging ik een lekker rustige wandeling maken en voelde ik me vernieuwd!

Warme groet!

rita
een jaar geleden

Lieve Catja,
Na het lezen van je boek heb ik een consult bij je geboekt.
Geweldig hoe in 2 uur tijd je me bij de kern van mijn verhaal bracht. Positief confronterend..dankjewel. Ik kan verder met de tools die je me aangereikt hebt.
Dankjewel Catja
Liueve groet Rita

Suzanne Hanemaaijer
een jaar geleden

Dankbaar dat er mensen zoals Catja bestaan🙏 vanaf het begin af aan voelde ik mij meteen helemaal op mijn gemak bij Catja. Ze heeft me goed inzichtelijk kunnen maken op bepaalde patronen en veel wijsheid gedeeld. Mooi mens ik hoop dat je nog vele op deze manier veder mag helpen😘

Ella
een jaar geleden

Catja haar verhaal kwam.ik tegen via spirtuele ondernemees groep op facebook. N gezicht waarvan ik dacht " ik ken haar"...
Ik voelde dat ik graag n keer met haar wou spreken en ik maakte n afspraak.
Vanaf de eerste minuut voelt t vertrouwd en hoe ik niet af te tasten of we elkaar liggen.
Een fijn gesprek volgt. Een mooie opdracht op t eind en meerdere bevestigingen. Dank je wel. En tot zeker n volgende keer voor n apktje 😊

Marianne
een jaar geleden

Lieve Catja,
Met enige ruis op de lijn hebben wij elkaar vandaag gesproken. Je wist door te dringen tot de kern van mijn probleem waar ik steeds tegenaan loop. Je deed dit op een liefdevolle manier, het is immers de toon die de muziek maakt. En met deze muziek wist jij mijn ziel te raken. Dank je wel voor je inzichten. Er is nog wel werk aan de winkel maar ik vertrouw er nu op dat het mij gaat lukken.

Thea
een jaar geleden

Bedankt voor het mooie consult, je hebt mij diep geraakt, het ging heel liefdevol en zonder oordeel. Heel erg bedankt voor de inzichten die mij werden aangereikt. Ik kan weer verder mijn levenspad bewandelen met deze waardevolle inzichten. Liefs Thea.

L
een jaar geleden

Lieve Catja,

Je begon gelijk met wat MOET jij veel van jezelf. Bam, raak!! Zo noemde je nog een paar zinnen die jij niet kon weten maar wat wel heel veel in mijn hoofd speelt.

Fijn de uitleg over de energie. En de opdracht van het schrijven m.b.t. boosheid beviel erg goed, ik heb het dezelfde avond gelijk gebruikt.

Bedankt voor de tools die je mij gegeven hebt!! Ik ga ermee aan de slag. Dan kan de ruis uit mijn hoofd en kan er eindelijk binnenkomen wat er bedoelt is voor me.

Veel liefs van mij, L

Karin
een jaar geleden

In een woord geweldig boek.
In een keer uitgelezen.
Respect hoe jij in het leven staat.
Een echte aanrader om te lezen.

Christine
een jaar geleden

Hoi Catja,
In juli heb ben ik bij op geweest. Door de mooie en liefdevolle inzichten en adviezen voel ik me zelfverzekerder en beter in mijn vel. Deze maand begin ik met een nieuwe baan, ik volg mijn hart en ga iets doen wat ik echt leuk vind. Mijn leven lijkt steeds meer op mij. Dank je wel Catja.

Anita
een jaar geleden

Lieve Catja,
Ik heb je boek een aantal maanden besteld daar ik het las op fb. Heb het daar ik nu op vakantie in een adem uitgelezen. En het heeft me ontroerd tot op het bot. Heb tranen met tuiten gehuild, om wat je mee hebt gemaakt, hoe je alles beleefd hebt, je boosheid, je angst maar vooral de liefde die je hebt ervaren. Dat deze liefde zo puur en zo groots is. En wat je uiteindelijk overkomen is en wat je ermee doet. Het citaat van de man die hier 30 jaar mee gelopen heeft en het voorheen nooit heeft durven vertellen. Je boek heeft veel met mij gedaan. Onze dochter gaat het nu lezen. Ik kan een ieder dit boek aanbevelen.
Met lieve groet, Anita Keijsers

M
een jaar geleden

Lieve Catja ,
Dank voor het fijne gesprek wat we hebben gehad , ik heb mijn innerlijke rust een stuk terug gevonden en nu ga ik verder met de tips om de rust vast te houden en ga ik volledig openstaan voor het spirituele wat ik in mij heb maar door alles wat we besproken hebben hierdoor geblokkeerd heb . ik voel me echt anders en rustiger dank je wel hiervoor
Groet M

Jasper
een jaar geleden

Wat een mooie inzichten heb ik gekregen bij Catja, voelen werd weten en ik kan aan de slag met wat ze mij heeft gegeven. Dankjewel Catja!

Linda Fonteijn
een jaar geleden

Hoi Catja,

Bedankt voor je mooie consult die ik gisteren via beeld bellen van je ontving. Mijn hoofd zat vol met gekwebbel, zoals ik het zelf altijd omschrijf, en tijdens de sessie voelde ik al de rust in mijn hoofd en lijf terugkeren. En samen met de tools die je mij gaf om beter bij mezelf te komen en te blijven ben ik je zeer dankbaar. Zeker tot ziens
Liefs Linda

FB.
een jaar geleden

Lieve Catja,

Ik was vandaag bij jou, jij wist al snel de vinger op de zere plek te leggen. Jij hebt gedaan wat nog niemand is gelukt, zelfs mijn psygoloog niet ik heb mijn zelfvertrouwen terug! Ik heb weer handtvatten om verder te kunnen met mijn leven, ik mag leven! Catja is een prachtige liefdevolle vrouw die je onmiddellijk op je gemak stelt. Catja is absoluut niet zweverig maar gewoon puur en eerlijk zonder poes pas. Dankjewel lieve Catja.

Patricia
een jaar geleden

Lieve Catja
Gister hebben we contact gehad via beeld bellen wel 2 uur lang
Wat een ervaring om met jou te praten..
Jij zei tegen mij dat ik veertjes tegen zal komen en dat het een bevestiging is van een dierbare .. ik sta vanmorgen op en ga even naar buiten en wat lag er voor mij neus een klein wit veertje.. wauw 🤩
Ik heb nog veel nagedacht over ons gesprek
en ga ermee aan de slag.
Heel bijzonder dat ik jou zo snel ben tegengekomen en dat je er gelijk voor mij was..dank daarvoor
Heel veel liefs

Petra
een jaar geleden

Na mijn hartstilstand en het lezen van Catja haar boek wist ik dat ik haar wilde ontmoeten.
Tijdens ons gesprek voelde ik de spanning van me afglijden en de energie echt letterlijk door me heen tintelen. Er is een kwartje gevallen, iets doorbroken, ik ging een soort van zwevend naar huis en zo voel ik me nog!
Dank je wel lieve Catja!

Caroline Cok
een jaar geleden

Wat heb net een prachtig mooie consult gehad. Waar ik vast liep en de verkeerde weg in ben gegaan. Zet zij me toch weer in de goede richting. Verder geeft Catja handvaten mee om aan te werken. Catja dank je wel voor dit warme gesprek. Zeer goed gevoel. Dankbaar

Anneke
een jaar geleden

Al meteen toen Catja de voordeur opendeed had ik het gevoel dat ik goed zat bij haar.
Catja hield mij een spiegel voor waar ik zelf niet in durfde te kijken.
Ik ga ermee aan de slag en de tijd zal mij leren of ik de juiste beslissingen neem.
Dank je wel Catja.

Marjolein
een jaar geleden

Het consult met Catja, heb ik als zeer bijzonder ervaren en ook verrijkend.

Ik heb best wel wat ervaring met spirituele mensen, echter dat heeft ook zijn beperking.
Het blijft vaak aan de 'oppervlakte.'

Catja is hierin totaal anders.
Met haar levenservaring bereikte ze mij, wat even duurde, op een positieve wijze.

Na het gesprek, waarin ik alles even heb laten bezinken, heb ik meer energie, sta ik positiever en zie mijn koers met hoe ik mijn leven weer wil inrichten met meer duidelijkheid, meer helder open en hoopvol tegemoet!

Het was echt een van hart tot hart gesprek, waarin ik meerdere momenten diep werd geraakt.
Dankjewel daarvoor!

Christel
een jaar geleden

Via beeld bellen een dubbel consult mogen ontvangen. Deze was bijzonder gezien ikzelf ook een bijna dood ervaring heb mogen beleven. Jaren later( 33jaar precies) en vele voor mij normaal bovennatuurlijke ervaringen rijker kwam ik op n punt wat nu?
Catja wist precies de handvatten te geven wat nodig is heel erg bedankt hiervoor. Laat je licht nog vele jaren schijnen !!!

Fam
een jaar geleden

Wat een bijzondere ontmoeting heb ik gehad met Catja! Het voelde alsof ze precies wist wat ik nu nodig heb. Catja is heel liefdevol en puur. De inzichten die ze mij heeft gegeven en praktische voorbeelden maakt dat het echt bij mij blijft hangen. Ik ben vol energie vertrokken na de sessie. En het bijzonderste was dat ik daarna even ging wandelen en een teken kreeg in de vorm van een veer dat ik wist, ja ik ben op de goede weg. Dit is het pad wat ik vanaf nu ga bewandelen. Ik kan Catja echt aanraden als je het even niet meer weet, ze geeft je liefdevol een duwtje in de juiste richting.

Twee vriendinnen
een jaar geleden

Samen hebben wij laatst een uitgebreid consult gehad bij Catja. We zijn allerhartelijkst ontvangen en Catja vertelde ons dat we meer overeenkomsten hebben dan we eigenlijk zelf wisten. Een zelfde soort patronen. We hebben een aantal dingen zeer duidelijk uitgelegd gekregen inclusief een tekening. We hebben beide advies gekregen en proberen daarmee aan de gang te gaan. En ik wacht nu geduldig op het moment dat ik mag denken aha; dit bedoelde Catja en dat dan mijn tranen van lange tijd mogen stromen. Ik laat het los dat ze nu niet komen. Geduld heb ik meer met anderen dan met mezelf. Het was voor ons beide een fijn gesprek Catja met de nodige informatie en inzichten. Je bent heerlijk rustig in deze drukke en chaotische wereld. 😉

Marije
een jaar geleden

Tijdens een telefonisch consult heb ik bekende, maar fijne inzichten gekregen. Confronterend maar nodig!
Catja wist precies de goede snaar aan te raken waardoor er veel emoties en gedachtes los kwamen! Nu kan en ga ik hier zelf mee aan de slag. Dank je wel Catja voor je support en het eerlijke maar liefdevolle gesprek!

Petra
een jaar geleden

3 maanden na mijn reanimatie weer een boek kunnen lezen...het boek van Catja.. met zo veel oja momenten.....door dit boek ben ik bij m'n gevoel gekomen het gevoel dat ik van ver kwam en bijkwam....ik was nogal nonchalant hiermee....door dit boek te hebben gelezen kwam ik weer bij mijn emotie en hoop ik mijn leven weer stap voor stap op te kunnen pakken...zo blij hiermee, dank je Catja x

Talitha
een jaar geleden

Telefonisch consult gehad met Catja. Bijzonder advies wat nog weken blijft hangen. Ik ga ermee aan de slag. Dank je wel Catja!

Sandra
een jaar geleden

Wat een geweldige inzichten heb ik mogen ontvangen tijdens het consult. Catja wist precies de goede snaar aan te raken! Nu kan ik zelf aan de slag. Dank je wel Catja voor je support.

Liefs, Sandra

Bas
een jaar geleden

Wat een prachtig en warm consult heb ik van Catja mogen ontvangen. Alles wat ze zei was raak en geeft me het vertrouwen dat ik door naar mijn intuïtie te luisteren mijn koers weer ga vinden en ga herstellen.

Heel erg bedankt en hopelijk tot snel!

Warme groet, Bas

Ingrid
een jaar geleden

Catja weet precies waar de kern zit..tijdens het consult werd ik geraakt door haar liefdevolle woorden.

Claudia Slof - de Boer
een jaar geleden

Heb vandaag met Catje gebeld met beeld en ben verrast met vele complimenten en onvoorwaardelijke liefde. Vele mooie waardevolle levenslessen meegekregen om verder te groeien. Ons lijntje was voelbaar door kriebels op mijn rug en dat was heel speciaal . Ik ben intens blij deze stap genomen te hebben en de volgende wordt ooit persoonlijk en stap ik achter het stuur naar je toe.

Marina Koster
een jaar geleden

Catja kwam niet alleen op mijn pad maar liep regelrecht mijn hart binnen. Wat een bijzondere ontmoeting en wat een bijzondere vrouw! Heerlijk nuchter, down-to-earth, een enorm gevoel voor humor, een messcherpe blik waarmee ze direct tot in je kern kijkt en één en al onvoorwaardelijke liefde.
Wat een cadeau om zo liefdevol tips te krijgen om weer verder te kunnen groeien. Je moet het uiteraard allemaal zelf doen maar het is zo fijn om net dat zetje weer te krijgen. Na 1 gesprek voelde ik al meer liefde en energie in mijn lijf en het is aan mij om dat verder te laten groeien en bloeien. Ik ben zo blij dat Catja in mijn leven is gekomen! Dank je wel, bijzondere vrouw!