Reactie plaatsen

Reacties

Monique
een maand geleden

Heb net je boek uit gelezen, echt prachtig. Liefs Monique

Brenda
een maand geleden

Een boek dat voor altijd in mijn hart blijft...
Ik ben een moeilijke lezer, ben snel afgeleid, maar dit boek heeft mijn volledige aandacht gekregen, zelfs in de trein, dat de conducteur mij op mijn schouders moest tikken, ik zat volledig in het levensverhaal van Catja. Wat heb ik grote bewondering voor Catja, haar man en gezin, wat een vechters en wat heeft ze een bijzonder nieuw leven gekregen na haar hartstilstand. Wat geeft ze mensen prachtige inzichten, handvaten maar vooral kracht en moed om anders te gaan denken, voelen en vooral leven. Zoveel herkenning na het herseninfarct van mijn man 4 jaar geleden. Als partner zijnde, voor ons gezin, ons leven is veranderd. Dit boek heeft mij een paar traantjes over mijn wang doen vloeien en ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen lezen en dat ik Catja's kracht in haar boek mag toepassen in ons dagelijks leven, een verrijking!

Marieke
een maand geleden

Wat een prachtig boek heb je geschreven Catja. Mijn complimenten. Een fijne schrijfstijl wat erg fijn weg leest. Je neemt de lezers echt mee in een stukje van je leven. Je voelt de frustraties maar je voelt ook de blijheid toen je er achter kwam wat het je heeft gebracht. Mooie boodschappen staan er in het boek die je aan het denken zetten en waarbij je diep van binnen weet dat het zo ontzettend waar is. Maar soms is het zo moeilijk om er naar te handelen.
Al met al vond ik het een prachtig boek wat mij weer een stukje diepgang heeft gebracht.
Dank voor het delen van je verhaal. En ik ga in de toekomst vast nog een keer een afspraak met je me maken voor coaching sessie.

Liefs Marieke.

Jannet
2 maanden geleden

Wow, wow, wow!

Ik heb je boek gekocht en in 1 middag uitgelezen.
Prachtig beschreven, mooi ingedeeld en weer veel wijze levenslessen meegekregen die je hebt opgedaan na je BDE die jaloersmakende gevolgen had voor jouw gevoelsleven.
Ineens viel ook het kwartje bij mij; uit ALLES blijkt dat jij zoveel zelfliefde hebt leren voelen dat jij niet meer anders KAN dan liefde ZIJN en liefde verspreiden, jouw leven IS liefde!
Hoe verschrikkelijk mooi is dat!
Ik ga er ook voor; ik WIL en GA op zoek naar de liefde in en voor mezelf, een liefde die ik nooit gevoeld heb en nu ook nog niet voel maar die ik, dat weet ik zeker, in me heb,
Ik ga op zoek met jou als inspiratiebron!!!
Veel geluk met alles en dank voor het verspreiden van je boodschap, lieve Catja!!

Wow, wow, wow!

Marjan
2 maanden geleden

Ik heb je boek in één ruk uitgelezen. Wat een bijzonder verhaal, het heeft mij aan het denken gezet. Dankjewel!

Edwin Johannes
2 maanden geleden

Onlangs je boek uitgelezen. Ondanks dat het een boek is over een spirituele ervaring blijft de beschrijving over de bijna-doodervaring en alle ontwikkelingen daarna heel nuchter en down to earth. Catja slaagt er goed in duidelijk te maken dat een bijna-doodervaring niet perse je omstandigheden of je gezondheid verandert, maar wel de manier waarop je in het leven staat en dat het okay is om te kiezen voor jezelf in plaats van meegezogen worden in de waan van de dag. Een belangrijke les voor iedereen.

Trudy
2 maanden geleden

Net je boek uit gelezen. Je hebt zoveel mee gemaakt en bent er zo sterk en krachtig uit gekomen.... altijd positief. ik vind het knap. Ga proberen er wat van mee te nemen...

Ina Hopman
2 maanden geleden

Ik ben absoluut geen lezer! Maar dit boek had ik in twee dagen tijd uit. Catja neemt je mee in haar ontdekkingsreis. Ongelooflijk wat een BDE met je doet. De liefde van en voor haar nabije omgeving is heel bijzonder. Een bijzonder verhaal van een bijzondere vrouw. Een echte aanrader!

Tiny Apeldoorn
2 maanden geleden

Goedemorgen lieve Catja. Wat heb ik gister heerlijk in de tuin gezeten met jouw boek, in een adem uitgelezen. Wat heb je dat mooi geschreven, echt recht uit je hart. Wat fijn dat je die lieve mensen om je heen hebt. Het leek en lijkt nu nog met het lezen van je boek een rust over mij heen is gekomen, dat voelt heel fijn. DANK daarvoor. Geef het boek nu aan m'n dochter die wil het heel graag lezen, zij is super gevoelig. Catja wens je heel veel succes met je boek, dat heel veel mensen het mogen lezen. Dikke X van mij.

Jolanda van Tol
2 maanden geleden

Mooi hoe Catja ons meeneemt in haar boek over haar ervaring met BDE. Bizar dat je dit zomaar kan overkomen zeg... De hooggevoeligheid die hierdoor bij haar werd ontwikkeld was eerst eng, maar werd daarna heel bijzonder en voelde later zelfs als gift. Bijzonder hoe zij de negatieve dingen die haar zijn overkomen weet om te denken en dIt nu gebruikt in coachingsgesprekken om de ander te helpen. Prachtig om te lezen, maar ook om in mijn omgeving te ervaren hoe zij mensen weer het licht kan laten zien zodat zij weer verder kunnen met hun leven. Mooi mens, die altijd haar hart volgt. Daar kunnen we allen van leren, en daar hoef je geen BDE voor hebben gehad....