Reactie plaatsen

Reacties

Annemarie
15 uur geleden

Bedankt Catja voor ons fijne gesprek. Ik voelde me gezien en gehoord en kon met jou gedachtes delen die ik in eigen kring niet makkelijk ter sprake breng. Jouw beeldende uitleg over energie en ruimte voor verwachtingen van buitenaf was heel duidelijk en integreer ik graag in mijn dagelijkse leven. Ons gesprek duurde 2 uur maar dat leek helemaal niet zo; in een mum van tijd was het alweer tijd om af te ronden. Bedankt en veel liefs, Annemarie

❤️
4 dagen geleden

Catja brengt mooie inzichten en is een ontzettend lief mens.
Het leven is eigenlijk zo ingewikkeld nog niet als je goed kan luisteren naar je hart. Dat is niet zomaar gedaan in een maatschappij waar we allemaal veel in ons hoofd zitten. Ik kijk er naar uit om dat te veranderen!

Tineke
10 dagen geleden

Lieve Catja,
dankjewel om te luisteren en er voor mij op het juiste moment te zijn. Dat kan geen toeval zijn. Hoewel het emotioneel was en confronterend, overviel er mij ook een gevoel van rust. Je hebt mij gehoord, gezien en geraakt. En dat is bijzonder en betekent veel voor mij. Hoe je mij aanvoelt zonder mij te kennen, is opmerkelijk. En je gaat recht naar de kern en het hart. Ik weet nog niet alle antwoorden en oplossingen, maar ik voel wel dat er eerst iets moest opgeruimd worden. En daar heb je mij zeker bij geholpen. Een oprechte dankjewel daarvoor, x

C Westenburg
22 dagen geleden

Catja is een persoon die heel veel liefde heeft om te geven. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak en alles viel op zijn plek. Met de juiste vragen wist ze mij weer op het juiste pad te krijgen. Wanneer je meer zekerheid wilt over je leven of jezelf bent kwijt geraakt raad ik Catja heel erg aan. Haar positieve energie is aanstekelijk en het geeft je echt een boost. Ze voelt alles goed aan en laat je nadenken en voelen dat het klopt wat je hart je ingeeft. Dankjewel Catja.

Hanneke
een maand geleden

Lieve Catja dank je wel voor het gesprek. Het was allemaal heel herkenbaar maar zo goed om dit nogmaals ( confronterend) naar mij toe te brengen. Belangrijk advies wat ik ter harte ga nemen is zachtheid voor mezelf .Het heilige moeten( wat er nog steeds zat🙈) meer en meer los te laten en vooral voelen of het klopt voor mij in alles wat ik doe . Dank je wel! ♥️♥️

Romy
een maand geleden

Lieve Catja,

Per toeval kwam ik jou boek tegen op het internet.
Het was voor mij precies de juiste tijd dat ik jou prachtige boek met jou persoonlijke verhaal tegen kwam!
Zelf werk ik al jaren op een afdeling hart, vaat, long wat voor mij het mooiste beroep is wat er bestaat!
Het houdt je met beide benen op de grond omdat je je doet beseffen iedere dag weer dat het leven in een vingerknip er totaal anders kan uitzien!
We zijn zo ontzettend kwetsbaar als mens!
Jou indrukwekkende verhaal vind ik een regelrechte aanrader voor iedereen!!
Wat kun jij prachtig uit je hart verwoorden, zo ontzettend puur!
Ik heb een traantje gelaten door jou bijzondere verhaal/ervaring!
Maar vooral om de manier waarop je het verwoord uit het diepste van je hart!
Je bent een PRACHTIGE POWER vrouw!!

Heleen
2 maanden geleden

Hallo Catja,
Laatst was ik bij jou, na lang wikken en wegen. Ik had al een keer kennis met je gemaakt als buurvrouw van mijn dochter. Ook heb ik je boek al gelezen en was zeer onder de indruk van wat iemand mee kan maken en dan de bde wat moet dat mooi en liefdevol zijn geweest.
Nu was ik bij jou voor een consult. Je deed dit liefdevol, vriendelijk, helder en duidelijk. Je liet me zien wat ik eigenlijk al wist en je hield me een spiegel voor. Dit heeft mijn ogen echt geopend en kijk ik nu anders tegen bepaalde gevoelens aan. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan maar jij heb mij op de goede weg gezet. Ik weet dat als het nodig is ik weer bij jou mag komen. Waar ik dan weer met liefde ontvangen wordt.
Dank je wel, liefs Heleen

Lieve bresser
2 maanden geleden

Met Catja heb ik een ontzettend waardevol en mooi gesprek gehad. Dit jaar maak ik een afstudeer documentaire over het praten over de dood en zo ben ik via mijn research bij Catja gekomen. Zelf heb ik geen bde meegemaakt, maar ik was ontzettend benieuwd naar wat dit precies is en vooral ook wat voor impact een bde op je leven kan hebben. Cajta heeft me zo goed kunnen uitleggen hoe dit voor haar is geweest en ik heb hier veel voor mijn film uit kunnen halen. Ook voor mezelf en mijn visie op de dood. Prachtig gesprek en wat een onwijs lieve en slimme vrouw. Heel erg bedankt!

Hanna
4 maanden geleden

Met Catja een coaching gesprek gehad. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren! Liefdevol, nuchter, recht door zee en mooie adviezen en inzichten gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan. Lieve Catja bedankt hiervoor.

Anneke
4 maanden geleden

Hoi Catja, ik heb net je boek uitgelezen. Wat heb je dit mooi verwoord allemaal. Ik was op een avond aan het zoeken naar boeken op bol.com en wou eigenlijk afrekenen toen ineens jou boek onderaan verscheen. Ik dacht oh ja die doen we er nog bij. Lijkt me interessant om te lezen 😉 ikzelf had ook net een hele bijzondere ervaring meegemaakt met hierboven toen ik die boeken ging bestellen.
Ik heb zelf geen bde meegemaakt maar ben ook vaak ziek en tijdens mijn ziektebed ben ik ook in contact gekomen met het spirituele. Maar bij mij gebeuren er zaken die ik moeilijk kan plaatsen nog, en praten erover met andere lukt me niet daar ik niet echt iemand ken die dit heeft meegemaakt.
Maar ik ben zo ontzettend dankbaar hiervoor ook en besef dat dit ook een reden heeft. Alleen ben ik nog aan het uitzoeken wat deze zou kunnen zijn. Ik deed namelijk al wel aan spiritueel fotolezen en daar ik wel al menig mensen mee mogen helpen. En ook vroegen ze me hoe weet je dat. Nu ja, ik zeg steeds het is voor mij even nieuw als voor jullie hoor. Maar momenteel zit ik een beetje in de knoop met keuzes te maken en weet soms niet goed waar te beginnen of door te zetten. Ik heb alleszins veel bewondering ook voor jou doorzetting en de mooie groei die jij hebt mogen meemaken. Het is ook zo bijzonder mooi en om te koesteren.
Help je soms ook mensen op afstand? Want ik woon namelijk in België en even tot daar komen is wat ver. Maar mss zou jij me helpen kunnen met mijn taak zou zijn of ik hiermee iets zou doen.
Ik heb je boek dan ook in 1 dag uitgelezen omdat ik momenteel ook terug ziek in bed lig. En men interesse was meteen gewekt 😍
Wat ik ook vooral onthouden heb, is dat je meer aan jezelf mag denken. Wie weet komt er ooit eens een gesprek. Voor alles is een reden toch 😉😇
Dank je wel voor je mooie boek, liefs Anneke